4Life Transfer Factor Plus

    4Life Transfer Factor Plus                        

TF -Plus-sostav

A 4Life Transfer Factor Plus egyesíti magában a transzferkutatásban elért legjobb tudományos eredményeket, kombinálva a a transzfer faktorokat és a Cordivant keveréket, amely elősegíti, hogy az immunmoduláció az egészséges szinten maradjon, és ellátja a szervezetet a szükséges fitonutrienttel.

A termék összetételében a szinergia elve érvényesül, vagyis az alkotóelemek kölcsönösen erősítik hatásukat a szervezetre. Az összetevők kiegészítő aktivitásának köszönhetően a termék komplex hatással van az immunrendszerre:

-gondos szabályozó tevékenysége révén helyreállítja a sérült együttműködést az immunrendszer sejtjei között

– már 48 óra elteltével 437%-ra erősíti föl az NK (természetes ölő)-sejtek funkcionális aktivitását (kísérletileg igazolva). Ezek a sejtek nélkülözhetetlenek a rosszindulatú és mutáns sejtek megsemmisítéséhez

– rák- és vírusellenes hatása van

– stabilizálja a sejtmembránt, antioxidáns és adaptogén hatása van

– antibiotikummal és kémiai készítményekkel való együttes alkalmazása jelentősen csökkenti a káros mellékhatásokat és növeli a készítmény hatékonyságát

– szabályozó és tonizáló hatással van a központi idegrendszerre

– erősíti az agyi tevékenységet, fiatalító hatással van a szervezetre

– erősíti a sperma termelést, helyreállítja a nemi aktivitást

– normalizálja az anyagcsere folyamatot.

– kizárólagosságát az USA Nr 6 468 534 (a transzfer faktorok tojásból történő kinyerésének folyamata) és a 6 866 868 (a szarvasmarha előtejéből és a tojássárgából nyert transzfer faktorok egyesítésének folyamata) szabadalmak védik

 A 4Life Tri-Factor formula készítmény összetétele és tulajdonságai

A szarvasmarha előtejéből és a tojássárgából nyert transzfer faktorok + Nano-faktor koncentrátuma – kapszulánként 100 mg

A TF három funkcionálisan eltérő frakció kiegyensúlyozott keveréke, amely biztosítja a hatékony immunválaszt:

– az induktorok (“erősítők”) biztosítják az immunrendszer általános készültségét, ösztönzik a T-sejt immunitást, fölerősítve az antigén-megjelenítő funkciót, amely az IL-2, az IFN gamma kiszabadulásához vezet, megnövelve a sejtek citotoxikusságát és fölerősítve a természetes ölősejtek funkcióit

– a szuppresszorok (“csillapítók”) az immunválasz intenzitását szabályozzák, megelőzve az autoimmun reakciókat

– az antigén-specifikus frakció (“informátorok”) biztosítja, hogy az immunrendszer képes legyen mielőbb megtanulni az új mikroorganizmusok felismerését

E frakciók mindegyike képes az immunrendszer adaptív lehetőségeinek növelésére(?).

A TF alapvető biológiai funkciója a szervezetben az, hogy biztosítsa az immunvédelmet a mikrobáktól (vírusoktól, baktériumoktól, gombáktól, véglényektől) és más antigénektől, amelyek veszélyeztethetik a szervezet létfontosságú folyamait.

   TFPlusFacts-4life                   

  Cink monometionin – 17 mg/kapszula (Cink: 3,3 mg )

 Tudományos kísérletek (Wellinghausen et al.) bizonyították, hogy a cink aktív hatással van az immunrendszer minden láncszemére, növeli az interferon termelést, fölerősíti az immunsejtek aktivitását,részt vesz a limfociták és a monociták érlelésében

– A cink alapvető “férfi” mikroelem, nélkülözhetetlen a spermatozoidok érlelésében és a férfi nemi hormon, a tesztoszteron termelésben

– A cink nélkülözhetetlen a bőr, a haj és a körmök növekedéséhez, a sebek gyógyulásához, mert fontos szerepet játszik a fehérje szintézisben

– A cink a B6 vitaminnal együtt biztosítja az immunrendszer kulcsfontosságú szerve, a  TIMUSZ (a csecsemőmirigy) normális működését

– elegendő mennyiségű cink bevitele elősegíti a mérgező ólom és kadmium eltávolítását  a szervezetből, gátolja, hogy a szervezet radioaktív cink-65-tel telítődjék

– a cink ösztönzi az inzulin termelést a hasnyálmirigy beta sejtjeiben és megakadályozza a cukorbetegség súlyosbodását

                TF-PLUS-immunszer-4life-en         

 Három kapszula 10 mg cinket tartalmaz, ez a napi szükséglet 67%-a.

                           A cég szabadalmaztatott saját keveréke, a Cordivan

 A 207 mg-os készítmény a következő összetevőket tartalmazza:

Inozitol hexafoszfát (inozit)

Az Inozitol(1,2,3,4,5,6,-hexangeksol vagy egyszerű ciklohexagensol egy olyan molekula , amelyet gyakran a  vitamin csoport egyik tagjának tulajdonítanak (B8 vitamin), bár az orvosi kvalifikációban vitaminszerű anyagnak szokás mondani. Az 1997-ben végrehajtott kísérletek (Shamsuttdin et al) kimutatták az Inozitol erős daganatellenes hatását, még el is nevezték “antikancerogén ágensnek”.

– Az Inozitol serkenti a foszfolipidok képződését, amelyek részt vesznek a rossz zsírok eltávolításában a májból. Az Inozitol hiány képes kiprovokálni a máj szöveteinek elzsírosodását.

-Az Inozitol stabilizálja a sejtmembránt.

– Az Inozitol a lipid-fehérje csoportokkal való kölcsönös együttműködése révén megakadályozza a zsír megjelenését a véredényekben. Ez segít megvédeni a szervezetet az érelmeszesedéstől, a magas vérnyomástól és az elzsírosodástól.

– Az Inozitol jobbítja az alvás minőségét, megszünteti az idegességet, nyugtat, megszünteti az idegrendszer fölösleges feszültségét.

– Az Inozitol elnyomja a rákos sejtek növekedését, enyhíti a kemo- és az antibiotikum terápia káros hatását.

     

korhaz-intenszivterapia

                                 Szójabab kivonat

Fitoszterin kivonatot tartalmaz, amelyet sikeresen alkalmaznak a gyógyításban a vér magas koleszterin  szintjének csökkentésére.

A fitoszterinek haszna

– Csökkentik a koleszterin és az alacsony sűrűségű liptoproteidek szintjét

– csökkentik az érelmeszesedés kockázatát

– növelik az immunitást

Az 1999-ben lefolytatott kísérletek (Bouic P. et al) kimutatták a fitoszterinek hatását az immunrendszerre: nőtt az NK-sejtek aktivitása és a gamma-interferon koncentrációja.

A fitoszterines táplálék kiegészítők csökkenthetik az érelmeszesedés, a szív- és érrendszeri betegségek, mint például a különösen veszélyes infarktus, valamint a gutaütés bekövetkezésének valószínűségét.

A gyógynövények összetétele: – Szójabab kivonat, csökkenti a vér koleszterinszintjét.
– Kínai Cordyceps kivonat, részt vesz a daganatellenes és vírusellenes védelemben, természetes antibiotikum.
-A kivonat élelmiszerélesztőből és a zab magjából, poliszacharidok béta-glükánokat tartalmaznak, elpusztítják a daganatot, a rákos sejteket ellenségként erzekelve, megsemmisítés céljából.
– Aloe levélpép por, acemannan (T-limfocita, makrofág). Megtisztitja a vért, normalizálja a koleszterinszintet, fokozza az emésztés szekréciós funkcióját, gyógyítja a sebeket.
– A citromhéj, csokkenti vastagbél rák kialakulasanak lehetoseget, a prosztata duzzanatát, az áttéteket, a zsír felhalmozódását és a májsejtek degenerációját.
– Agaricus blézs gomba kivonat, daganatellenes a gombák közül a legjobb. Kemoterápiával kombinálva alkalmazzák. Előrehaladott rákos megbetegedésekben, hepatitisben, cukorbetegségben, allergiában szenvedok reszere.
– Az Európai Olíva kivonatlevelei elénsavat, oleutropeint és hidroxi-tirozolt tartalmaznak. Gyulladáscsökkentő, csökkenti az influenza vírus aktivitását., Csökkenti a koleszterinszintet, megtisztítja a sejteket a szabad gyököktől.Herpesz, kandidózis, influenza és más összetett betegségek.
-Kivonat göndör griffből (Maitake gomba). Ez egy óriási gomba, gyógyítja, elnyomja a daganatot, a hepatitist, szabályozza a vérnyomást, a koleszterint, a vércukorszintet.
-Shiitake gomba kivonat. Van egy lentinan, amely aktivan küzd a rákos sejtekkel. A Lentinan elpusztítja a mutáló sejteket, gátolja a hepatitist, az influenzát, a HIV-fertőzést. Az interferon jelenléte erősíti az immunrendszert, 10% -kal csökkenti a koleszterinszintet, a vérrögképződés kialakulását. Minimalizálja a stroke és a szívroham kockázatát, erősíti idegrendszert, eltávolítja a szervezetből a méreganyagokat.A fő tulajdonság az anyagcsere, az emésztés javítása, a káros zsírok lebontása.

woman-belle-via-transfer-factorr

Kinek kell a Transfer Factor Plus?

Olyan embereknek, akiknek súlyos fizikai és mentális stresszük van, és akik gyakran,nagy távolságokat repülnek, időzónákon át.
Azoknál az embereknél, akiknek bármilyen stádiumú daganatuk van, jóindulatú vagy rosszindulatú. Immunhiány, baktericid vagy vírus eredetű fertőző betegségeik, gombás és parazita fertőzéseik vannak.
Gerinc, és ízületi betegségektől szenvednek. A prosztata, bronchopulmonalis betegségek megelőzésére és kezelésére, depresszióra és krónikus fáradtságra.

A fő dolog! Ha vannak orvos által felírt gyógyszerek, akkor a Transfer Factor Plus-val együtt vegye be.
Gyermekek 2 éves kortól 5 éves korig – 1 kapszula.
A terápiás adag napi 2-3 kapszula. Különleges esetekben 6 kapszula naponta háromszor.
Az állapot javulása után a terméket 1-3 napos időközönként kell bevenni, A.Ya. Chizhov professzor ajánlása szerint.
Fontos, hogy mindenki tudja! Ha egy személynek új anyajegyei, szemölcsei, papillómái vannak a bőrön, akkor nem mukodik normalisan a szervezet immunitasa! Ez azt jelenti, hogy a rákos sejtek termelődnek, de a pusztulásuk nem következik be, felhalmozódnak, és előbb-utóbb tumor növekedést eredményeznek a szervezetben, ami azt jelenti, hogy az immunrendszer csak 20% -ban működik. Sürgősen helyre kell állitani a szervezet immunrendszerének megfelelő működését!

Top.Mail.Ru