«Az egészséges férfi» program

  «Az egészséges férfi» program

tf-man-4life

 ТF ТRi FACTOR  – 2×1 kapszula naponta

ТF CARDIO  – 2×2 kapszula naponta

ТF PLUS  – 3×1 kapszula naponta

TF Clucouch-2×1 kapszula naponta

Protein PRO TF  – 1 mérőkanállal 1-2x naponta

A férfiak egészsége nagy mértékben függ a  «második szívük» – a prosztatájuk állapotától. A húgyhólyag fölött helyezkedik el, lefedi a belőle kiinduló húgyvezetéket. A férfiak többségénel a kor előrehaladtával elváltozások következnek be: adenóma alakul ki, a prosztata mérete megnő, ennek következtében a vizelet nem tud akadálymentesen távozni. Az adenóma kialakulását a prosztatagyulladás idézi elő, ami felfázás, fertőzések, a kismedence funkcióinak lelassulása, a nem kielégítő szexuális élet, vagy a hiponid miatt alakulhat ki. Rendszerint impotencia és terméketlenség is kialakul.

A prosztata egészsége érdekében elsősorban a fertőzésekkel szemben kell védekezni. Ebben fontos szerepet játszik az immunrendszer, aminek optimális működéséhez transzfer faktorokra van szükség.

Az-egészséges-férfi-4life
«Az egészséges férfi»

 Eredmények és ajánlások

 Оleg Konsztantyinovics, 58 éves, Jekatyerinburg

Fiatalkoromban felfáztam, aminek az lett a következménye, hogy alhasi fájdalmaim lettek, váladékos lett a vizeletem és a potenciámmal is problémák voltak. Egyik ismerősöm mondta, hogy próbáljam ki a transzfer faktort. Növekvő adagokban szedtem a TF CLASSIC-ot:  1-2-3 kapszulát,  1 dobozzal 15 nap alatt. Aztán 3×2 TF TRY-t és 3×2 TF PLUS-ot szedtem.

Az eredmény minden várakozásomat felülmúlta! Először az alhasi fájdalmaim kicsit súlyosbodtak, de ez után nagyon gyorsan jól lettem, már el is felejtettem. Tiszta lett a vizeletem, de ami a legfontosabb, hogy újra kedvem támadt a feleségemet ágyba vinni. Mintha 20 évet fiatalodtam volna! A feleségem nagyon örül, újra együtt alszunk!