4LIFE Transzfer faktor BCV-cardio

TF-BCV-4LIFE

4LIFE Transzfer faktor CARDIO célirányosan hat a vérnyomás, a koleszterin és a homocisztein szintjének normalizálására – a 4Life OvoFaktor összetétele a szív- és érrendszer működését támogatja.

ÖSSZETÉTEL: 4Life OvoFaktor (a tyúktojás transzfer faktorainak sűrítménye)- 50 mg/kapszula, magnézium arginin, magnézium lizinat, hydroxipropilmetil cellulóz (a kapszula burka), magnézium aszkorbát, cink arginin, káliumcitrát, aszkorbinsav, E vitamin, B12 vitamin, nikotinamid, rézglicinát, szelénmetionin, bétakarotin, folsav, aszkorbil palmitát, Q10 koenzim, piridoxid hidroklorid, fokhagyma kivonata, galagonya leveleinek és vérvörös virágainak kivonata, szúrós csodabogyó kivonata, vörösrizs kivonata, gingko levelek kivonata, gyömbérgyökér olaj, keserűfű gyökerének kivonata.

Kinek van a legnagyobb szüksége a Transzfer faktor CARDIO-ra?

infarktus-4life-TF-cardio
Infarktus
  • Mindenkinek, aki elmúlt 30 éves – az infarktus és agyvérzés megelőzése érdekében.
  • A szív és érrendszer komplex gyógyítása érdekében (miokardia, miokardiodisztofónia, ateroszklerózis, infarktus, szívritmuszavar).
  • Az agy jobb vérellátása érdekében, a látás, hallás, memória, gyors gondolkodási képesség javítása céljából.
  • Az idő előtti öregedés megelőzésére.

Mi a 4Life Transfer Factor Cardio?

Aktivnosty-s-pro-tf

Ez a termék a célzott termékek exkluzív sorozatának része. Az alkotó összetevőket kifejezetten a szív- és érrendszer támogatására választották ki: Q10 koenzim, ginkgo bilobate, fokhagyma, vörös élesztő rizskivonat és mások. Segítik a vérnyomás (1), a koleszterin és a homocisztein szint (3) normalizálásában.

 

 

Top.Mail.Ru