Hosszu élet-fiatalság a TF-ral

Hosszu élet-fiatalság a TF-ral

hosszú élet- egészség -megfiatalodás
hosszú élet

Minden ember legnagyobb álma, hogy hosszú életet éljen, fiatal és élénk maradjon.

A megfiatalító tablettát még nem fedezték fel. De a nők fiatalok és vonzóak akarnak maradni, a férfiak pedig erősek. Nézzük meg, mit jelent a hosszú élet és a megfiatalodás fogalma.

 A szervezet megfiatalodása — ez egy bonyolult, sejteken belül lezajló mechanizmus. Látható hatása csak akkor lesz, ha átfogó, az emberi szervezet minden szervének és rendszerének állapotára kiterjedő intézkedéseket teszünk.

Mivel kezdjük?A helyes napirenddel!

Oda kell figyelnünk a táplálkozásra és az alvásra, a munkával és pihenéssel eltöltött idő arányára és a komplex fizikai terhelés fontosságára. Már a régiek is tudták: „Az élet a mozgásban rejlik.”

Első pont: Ne egyen olyan élelmiszereket, amelyekben mesterséges adalékok vannak. Csak azt egye, amit Ön készített el. Csökkentse a zsír és a sült húsok fogyasztását, 50 éves kora után pedig egyáltalán ne egyen ilyen ételeket.

Második pont: Feltétlenül öt adag zöldséget kell enni egy nap – ez a minimum. A reggelit egy pohár frissen csavart gyümölcslével kell kezdeni – narancs- vagy zöldség /tök, répa, stb./ levével. Félórával ezután el lehet kezdeni reggelizni. Legjobb, ha ez tejeskásából vagy könnyű, nem édes túrópudingból áll.

60 éves korban az aktivitás háromszor kisebb, mint 16 évesen. Azok az idős emberek, akik nem betegségben haltak meg, hanem az öregségtől, azoknál az aktivitás hiányzott.
Úgy tűnik, hogy a természetes kiválasztódás logikája szerint az élet folytatásához 30 éves korunkra már mindent meg kell tennünk. A vak természet nem látja értelmét annak, hogy tovább éljünk.
A Teremtő többek között azért adott észt nekünk, hogy lerázzuk a természetes kiválasztódás bilincseit, és sokáig, boldogan éljünk. Az emberiségben ott van a feltalálás szelleme! A TF magában hordozza azt a bizonyos alapvető immunrendszeri információt, amely születésünkkor a csecsemőmirigybe kerül. Ez az információ minden gerincoszlopban ugyanolyan. Ha ezt az információhordozót átvesszük az állatokból és rendszeresen használjuk, akkor egyszerűen kicseréljük az elsenyvedt csecsemőmirigyet és közvetlenül a transzfer faktorokon keresztül megadjuk az immunrendszerünknek azt a minőségi információt, amire szüksége van.
Ma már nagyszerű termékek léteznek, amelyek lehetővé teszik, hogy bármilyen életkorban meg tudjuk őrizni az aktivitásunkat, éles eszünket és életszeretetünket. Ennek a neve – transzfer faktor 4life Research USA.

A transzfer faktor módosítja a biológiai öregedést.

  1. J. Csizsov, V. A. Szantalova, Orosz „Népek barátsága” Egyetem, Moszkva.

Jelenleg a tudósok azon az állásponton vannak, hogy a T-limfociták speciális szubpopulációi nagy szerepet játszanak a sejtek szaporodásánál, úgyhogy abban az esetben, ha a T-limfociták speciális szubpopulációi csak kis számban vannak jelen, és így csak kis hatékonysággal és csökkent funkcióval képesek a feladatukat ellátni, az öregség jelei egyre inkább mutatkoznak és az ember, mint szervezet egyre inkább a magatehetetlenség felé sodródik, s ez az igazi „Ember Tragédiája”. (V. I. Doncov, V. N. Krutyko, 2002.)  Ezért a tudósok úgy döntöttek, hogy kidolgoznak egy tervet, melynek keretében e sejtek funkcióit késztetik emelt szintű működésre, s ez által nemcsak az eddig halálos betegségekkel, hanem az öregséggel eredményesen veszik fel majd a harcot. Ehhez a 4Life cég (USA) transzfer faktor termékeit fogják felhasználni!

A kutatások során arra a kérdésre igyekeznek választ kapni, hogy hogyan hat a transzfer faktor az öregedés különböző folyamataira. Az eddigi kutatásokba 12 férfit vontak be, 55-73 évesig, akiknek hetente 5-ször 600 mg transzfer faktort adtak be étkezéskor 6 héten keresztül.

Az APK segítségével határozták meg a biológiai életkort, «Az öregedés diagnosztikája: a biológiai életkor» (Nemzeti Gerontológiai Központ, Moszkva).

Kutuzova-Ejov-2019-Diamond-international-gold
Yezhov professzor és Kutuzova

Átadási tényező és hosszú élettartam. Chizhov A.Ya. Orvostudományi doktor, professzor
ajánlatokat.

fiatalító program a nők számára:
és fiatalító program férfiak számára:

A férfiak fiatalító programjához alkalmazzunk  2 kapszulát, a Transfer Factor MEN,készitményböl.

A nők fiatalító  programjához alkalmazzunk 2 kapsyulát,a TF Women készitményböl.

Áz  Önök kerdéseit mi tovabbitjuk oroszországi orvosoknak.    Making 4Life Transfer Factor® for the World

    Top.Mail.Ru

     https://www.youtube.com/watch?v=5hZLqcqtaLQ&t=168s