Orvosok véleménye a TF-ről

dr-chizhov-immunolod-transfer-factor

Alexey Chizhov, D.M., a REA és az IAE akadémikusa, nyugalmazott tudós, a Hypoxia Problémák Nemzetközi Akadémiájának alelnöke:

Alekszej Chizhov egy nyugalmazott alakja a tudomány az Orosz Föderáció, MD, tagja az Orosz Környezetvédelmi Akadémia és a Nemzetközi Tudományos Tudományos Akadémia Ökológia és Életbiztonság, professzora a Department of Forensic Ökológia egy tanfolyam emberi ökológia az Ökológiai Kar az Orosz Egyetem Barátság a Nemzetek. A Mountain Air 21st Century Orvosi és Környezetvédelmi Központ főigazgatója. A Hypoxia Problémák Nemzetközi Akadémiájának alelnöke. Tagja a német természetgyógyász társadalomnak.

Az átadási tényező meghosszabbítja életünket és visszaadja nekünk a fiatalságunkat.
Az emberi immunitás 20 éves korig éri el a maximumát, majd csökkenni kezd.
Mindenekelőtt az immunrendszer központi szerve – a thymus mirigy (thymus) – atrófiává válik. Ez az immunrendszer sejtjeinek aktivitásának észrevehető csökkenését eredményezi 30–40 éves korig. És ami a legfontosabb: az immunsejtek szabályozása és ellenőrzése jelentősen csökken, nő az autoimmun reakciók száma, azaz az immunitás “megőrül” és “önmagától kezd megverni”. A gerontológusok szerint ez a test gyors öregedésének fő oka.
A transzfer faktor képes megállítani ezt a folyamatot, megadva az immunsejtekhez a szükséges információkat, megállítva az autoimmun reakciókat. Sok éves kutatás eredményeként Alekszej Chizhov professzor megmutatta, hogy a TF használata átlagosan 6 év alatt fiatalítja a testet mindössze 6 hét alatt!

„… valójában olyan alapanyagot kaptunk, amelynek nincs analógja, amely megváltoztathatja az életminőséget és jelentősen csökkenti a biológiai korot – ez a transzfer tényező. A gyógyszer 42 napig, 6-8 évvel csökkentette az öregedés biomarkereit. ”
RU 2 536 292 (13) C1 szabadalom

vorobjev-Anatolij-doktor-nauk-akademii-

Vorobyov Anatoly Andreevich Az Orosz Föderáció kiváló tudósa, akadémikus RAMN, Doktor Med. A tudományok professzora. Immunológiai Tanszék, Mikrobiológia, Virológiai Akadémia. I.M. Sechenova “Az átviteli tényező egyesíti az induktor, a szupresszor és az antigén-specifikus immunitást, így csak azt a teljes jogát, hogy immunmodulátornak hívják. Nincs hasonló termék mind a három frakció.”

Monafov-Boris-onkolog-transferfactor

Monakhov Boris Vasilievich, orvostudományok doktora, professzor, az Európai Orvosi Onkológiai Társaság (ESMO) tagja. ) A legmagasabb kategóriájú onkológus, az Onkológusok Európai Szövetségének teljes jogú tagja

Öt éves tapasztalattal rendelkezik a transzfer faktorok alkalmazásában előrehaladott rákos formában szenvedő betegekben, amikor az összes modern kezelési módszer kimerült. Egyik esetben sem figyeltem meg a rosszindulatú folyamat előrehaladását.
Boris Monakhov, M. D., egyetemi tanár, az Európai Orvosi Onkológiai Társaság (ESMO) tagja.

Richard Bennett, Ph.D., a 4Life Kutatási Tanácsadó Testület tagja