Az immunrendszer négy féle problémája

Négy immunitás probléma

nkcellgraph-NONI-Aloe-Vera-transfe-factor

Ez a bázis immunrendszeri elégtelenséget csak a transzfer faktorok alkalmazásával lehet kiküszöbölni.

 Ha valahol azt olvassuk, hogy valamely gyógyszer „immunerősítő” nem biztos, hogy az állítás igaz. Mert az immunrendszert nem olyan egyszerű dolog felerősíteni.

Két fogalmat kell tisztázni, az immunrendszer és az immunitás, két külön fogalom, s nem keverendő össze egymással. Az immunrendszer az őt fenyegető betegségekre választ ad, s ez a válaszreakció az immunitás. Ám a válaszreakció nem mindig helyes és adekvát.

Az emberi szervezet immun rendszerének négy féle problémája

  1. Vegyük a legegyszerűbb esetet, amikor a szervezet már legyengült a betegség miatt, vagy egy sérüléstől, egy stressz miatt vagy valami mérgezés miatt vagy esetleg égési sérülés keletkezése miatt. Az immunrendszernek nincs elég ereje arra, hogy hatékonyan védekezzen. Ebben az esetben jó, ha van kéznél természetes immun-modulátor, vagy adaptogén, mint például a ginzeng, aranygyükér, macskaköröm, ehinacej, nonji kivonat, foghagyma, kordicepsz, stb. Ezek önmagukban is táplálóak, támogatják és erősítik az immunrendszert, s segítenek a szervezetnek legyőzni a bajt.
  2. Más esetben viszont van elég ereje az immunrendszernek a támadás kivitelezésére, de nem látja, nem tudja megkülönböztetni az esetlegesen maszkírozott támadóját. Nem veszi észre a rákos sejteket, egyes, vírussal megfertőzött saját sejteket, olyanokat, mint a hepatitisz B és C. Ezek hajlamosak arra, hogy kikerüljék az immunrendszer figyelmét. N. V. Karbysev professzor így magyarázza ezt a jelenséget.: Két eset létezik, az egyik, hogy az immunrendszer felismeri a betolakodót, s ez egy, az adott betegségre specializált immunreakciót vált ki, melynek során az immunrendszer megtámadja és megöli a betolakodót, a másik meg hogy az immunrendszer nem ismeri fel, hogy betolakodóval van dolga.

Ebben az esetben arról van szó, hogy az immunrendszer annyira károsodott már, hogy nem képes felismeri a betolakodókat vagy egyéb káros tényezőket. Ha ilyenkor adunk természetes immun-modulátorokat vagy adaptogéneket, semmire se jutunk vele. Csak az immunrendszer átprogramozása segít. De ebben a fent említett növények és növényi származékok sajnos, nem tudnak nekünk segíteni. Sem a hagyományos gyógyszerek.

A harmadik szállóige, amellyel a legtöbb embert „palira lehet venni”, az az, hogy az immunitást a végtelenségig lehet fokozni. Pedig nem.

Higgyük el, hogy az immunrendszer a természet által optimálisra van hangolva, és az ettől való eltérés nagy veszélyt jelent az egészségre. Ha ugyanis az immunrendszer annyira erősen támad, hogy már azt is megtámadja, amit nem kellene, akkor nagy a baj. Nem ismeri fel az immunrendszer, hogy mit kellene megtámadni és mit nem. Ilyenkor lép fel az allergia, amely valójában egy felfokozott immunreakció, a szervezetre ártalmatlan anyagok ellen is megindul a bősz antianyag termelés. Az allergiás reakciók pedig elég súlyosak szoktak lenni, ez a hiperaktivitás az immunrendszer részéről a beteg halálát is okozhatja! Nem egy és nem kettő fulladásos halált regisztráltak már emiatt, de sorolhatnánk a duzzanatok,

légzési nehézségek sorozatát is, stb. Itt arról van szó, hogy az immunrendszer tevékenységének a szabályozásába csúszott hiba, s ekkor nem lehet mást tenni, mint azt, hogy az immunrendszer átprogramozásával segítünk a bajon. Itt semmi más nem segít, mert ha az erős, de vak immunrendszert még inkább erősítjük, ezzel csak kárt okozunk!

4.    És ez a súlyos állapot, az immun vakság még inkább fokozódhat, ilyenkor az immunrendszer már a saját egészséges sejtjeit sem képes megkülönböztetni az idegen, számára nagy veszélyt jelentő sejtektől és azokat is megtámadja és el is pusztítja. Így alakulnak ki a legsúlyosabb autoimmun betegségek, a cukorbetegség, a reumatoid artitis, a vörheny, a szklerózis multiplex, az autoimmun tieroidit, a glomerulonefritis, a szklerodermia, stb.

Amikor az allergiát és az autoimmun betegségeket próbálja az orvos a hagyományos eszközökkel gyógyítani, nem erősíti az immunrendszert, hanem annak működését igyekszik elnyomni. Ennél tovább kell lépni és a transzfer faktor alkalmazásával kell korrigálni az immunrendszerben keletkezett károsodásokat illetve bevinni az immunrendszer elemeibe a nem megkapott információt. Csak ilyenformán lehet eredményesen harcolni e súlyos betegségek ellen.

https://www.youtube.com/watch?v=FA_dnKvRd6g