Egészség es immunitás

3792256_n
banner-bienestar-4life
run-girl
previous arrow
next arrow

 

Az egészségünk a legfontosabb az életben
Az egész emberiség számára az egészség a legfontosabb. De a modern világban a haladás mindenütt előrehalad, ami különösen a világ ökológiájának és táplálkozásának általános romlását érinti. A termelés előrehaladása a sugárzás növekedéséhez és a vegyi hulladék mennyiségének növekedéséhez vezet. Egészségünk napról napra romlik, és egyelőre sem az orvosok, sem a világ tudósai nem tudnak választ adni. Mostanra világossá vált, hogy immunitásunk nem képes megbirkózni azzal a munkával, hogy megvédje a szervezetet az új vírusoktól és baktériumoktól. Ezért az egészséges immunitás gondozása a világ összes orvostudósának fő gondja lett. Világossá vált, hogy az élelmiszeripar és a vegyipar egyszerre táplál és megöl bennünket. Lehetetlen enni az egész földkerekséget és az összes éhezőt, és még inkább meggyógyítani. Élénk példával élve, ami ma történik, és megöli a világ lakosságát, az a SARS-2 Covid 19 vírus. A világ lakossága immár két éve keményen és különleges karanténkörülmények között él. A Covid 19 vírus minden évben változik, és évszakonként változik. Ez a világ egész orvostudományának tehetetlenségét jelzi egy kis vírus fenyegetésével szemben. Ez a gyakorlat megmutatta az egész világnak, hogy mennyire veszélyes, hogy már felesleges antibiotikumokat szedni. Minden gyorsan összeállított vakcina csak egy bizonyos típusú fertőzésre működik. És most már világos, hogy alkalmazkodnunk kell az új életkörülményekhez, és az emberiség egyetemes oltása nélkül a világ nem fog fennmaradni.

Gyermekek és az immunitás
Ez egyfajta szoftver az újszülött immunrendszeréhez. A TF jelenléte határozza meg, hogy egy újszülött él-e vagy meghal. Az állatorvosok tudják, hogy ha az újszülött borjaknak nem adnak kolosztrumot, mind elpusztulnak. Az utóbbi időben embergyerekek is hasonló helyzetbe kerültek, megfosztották ettől az elsődleges tejtől, azaz a kolosztrumtól. És csak a modern orvoslásnak köszönhetően maradtak életben a gyerekek, de milyen áron, és milyen volt ez az élet minősége utána?
4élet a családnak
Köztudott, hogy az immunrendszer sejtjeinek információs állapota döntő jelentőségű az emberi egészség megőrzésében. Általában körülbelül 1 billió van belőlük.

Az immunsejtek problémáinak 4 típusa van
1 – Az immunsejtek általános gyengesége vagy számuk csökkenése. Ez súlyos betegséggel, mérgezéssel történik.
2-Az immunrendszer sejtjei elegendő mennyiségben vannak, de inaktívak és rosszul „látják” az ellenségeket. Ennek eredményeként a vírusok és mikrobák sikeresen bejutnak a szervezetbe, és hosszú ideig krónikus fertőzésként léteznek. Ha egy mutáció következtében kialakult rákos sejt elkerüli a felügyeletet, akkor rákos daganat keletkezik.
3-Az immunrendszer sejtjei túl aktívak, és “ellenségek” helyett saját testük sejtjeit támadják meg. Így keletkeznek allergiás és autoimmun betegségek – kollagenózisok, ízületi gyulladások, szisztémás lupus erythematosus, pikkelysömör, vitiligo, Alzheimer-kór, sclerosis multiplex és még sokan mások. Megállapítást nyert, hogy a diabetes mellitus és az érelmeszesedés is fertőző és autoimmun eredetű betegségek.
4-Az immunsejtek, és ennek következtében az egész szervezet korai öregedése.
A hagyományos gyógymódok, mint például az aloe juice, a noni juice, a ginzeng, a cordyceps, az echinacea és mások bizonyos fokig képesek megoldani az 1-es típusú immunrendszeri problémákat. A másik háromnál csak a Transfer Factorok segíthetnek. Ilyenkor egy gyermek vagy egy felnőtt gyakrabban betegszik meg, mint mások, és gyakrabban jár szövődményekkel.
Mi van, ha jobban vagy beteg, mintsem élvezed az életet?

Mit kell tenni, ha többet betegeskedik, mint örül az életnek?

  1. Hunry-Herwood-Lawrence
    Dr.H.Sherwood Lawrence
    H.S. Lawrence, amerikai tudós megoldotta ezt a problémát. Megtalálta azt a terméket, amely segít abban, hogy immunrendszerünk 100% -osan működjön. A 4 life Research Hungary tagjai már nem ismerik a rossz közérzetet, azokat a genetikai betegségeket, amelyek az ökológiai állapotok romlásának, az antibiotikumok szedésének, a felgyorsult életritmus okozta stressznek, a helytelen táplálkozásnak és az öregségnek köszönhetőek. A tudósok már régen megértették, hogy a betegségek okai túlnyomó részt az immunrendszer rossz működésében rejlenek. A megelőzést az immunrendszer minden oldalról történő megerősítése jelenti.

Mit kell ehhez tenned?
Szerezze be személyi azonosító számát a cégnél, és vásárolja meg az első csomagot a gyenge immunitás munkájának javítására 20% kedvezménnyel. Ehhez egyszerűen regisztráljon az amerikai weboldalon annak a személynek a számával, aki meghívta Önt a céghez, és váljon preferált vevővé. Megnyílik egy személyes üzlet, ahol nagykereskedelmi áron vásárolhat és értékesíthet átadási tényezőkkel rendelkező termékeket.
Regisztráljon ezen az oldalon, hogy exkluzív egészségügyi és fiatalító termékeket vásároljon az üzlet honlapján: https://www.hungary.4life.com/9557141

Csak figyelmeztetés! Ha Önt más számmal hívta meg, akkor az ő számát írja be: 9557141. Ez egy zárt cég, és csak a meghívó szponzori számáról tudsz rendelést leadni. Tudja meg annak a barátjának, ismerősének a számát, aki tájékoztatta Önt a 4life Research USA termékeiről.
Szponzora ugyanazon oldaláról saját online regisztrációval megrendelheti az online áruházban található egészségügyi termékeket, amelyek gyorsan megérkeznek a barcelonai raktárból.
Szerezze meg szponzori számát a cégnél a meghívó barátja szponzorszámának megadásával.

https://transferfactor.hu/hu/signature-newbie-site-4life-research/

Vagy írjon nekünk, mindenben segítünk: