immunitás és transzferek

Az utóbbi időben egyre gyakrabban vetődik fel a nemzet egészségének, a különböző életkorú immunitás növelésének kérdése. Nem igazán gondoltunk az immunitásunkra. Az idő hiába mutatta! Tehát elemezzük az „immunitás” kifejezést.

hosszú- élet -egészség -megfiatalodás

 Mi az immunitás?

Kevesen értik, mi ez, és hogyan határozzák meg immunitását, legyen az jó vagy gyenge. Immunitás (latin immunitas – felszabadulás, megszabadulás valamitől). A szervezet immunitása fertőző és bakteriális ágensekkel és antigén tulajdonságokkal rendelkező anyagokkal szemben. Az antigén egy mikroba vagy fehérje, amely más genetikával került be az emberi szervezetbe.Hogyan értsük: mi a szerepe az immunitásnak és összefüggése egészségünkkel!
Az emberi immunrendszer megvédi a szervezetet minden genetikailag idegentől:

1. paraziták, élő szervezetek, amelyek behatolnak az emberi szervezetbe – vírusok, baktériumok, protozoák, férgek;

2. daganatos (rákos) sejtek;

3. a donoroktól vett és a szervezetbe átültetett idegen szervek és szövetek.

Különféle típusú immunitás létezik

* természetes – veleszületett (fagocitózis, bőr, nyálkahártya védő tulajdonságai stb.) vagy szerzett, betegség után, mindenki által „gyermekkori” betegségként ismert.

* mesterséges – oltásokból szerzi be a szervezet.

Csökkent emberi immunitás

– Gyors fáradtság, gyengeség, gyengeségérzet. Reggeli ébredés után az ember nem érzi magát kipihentnek.

– Akut légúti fertőzések gyakori kiújulása. Évente gyakrabban, mint 3-4 alkalommal.

– Allergiás, autoimmun, onkológiai betegségek előfordulása.

Mi fenyeget bennünket az immunitás csökkenésével?

Az immunrendszer meghibásodása súlyos következményekkel jár. Először is, a szakértők megjegyzik a szívbetegségek (miokardiális infarktus, ízületi gyulladás, érelmeszesedés) növekedését. A legyengült immunrendszer reakciója kiszámíthatatlan. A speciális immunerősítő szerek segítenek helyreállítani és fenntartani az immunitást, de csak orvossal folytatott konzultációt követően szedhetők. Vannak más további módszerek is a fenntartására, amelyek közül a legfontosabb az egészséges életmód fenntartása.

ferfi-enni-dieta-4life

Az egészséges életmód alapelvei

• Az egészséges életmód fenntartásának egyik alapelve – Először is, a személyes higiéniai szabályok betartása.

 Másodszor, csak mosott és tiszta ételeket kell enni, nem szabad visszaélni a hússal és az egészségtelen ételekkel.

 Harmadszor, az orvosok, fogorvosok és más egészségügyi szakemberek látogatása.

• Végül éljen aktív életmóddal. A „mozgás” elvének minden ember életében a fő dolognak kell lennie. Edzés reggel, edzés az edzőteremben. Vegye figyelembe a fizikai aktivitás mértékét, figyelembe véve az életkori és élettani jellemzőket.

egeszseg-marathon-fitness-4life

 Ez utóbbi a rossz szokások elutasítása. Az embernek fel kell ismernie az alkohol, a cigaretta, a kábítószerek szervezetére gyakorolt ​​káros hatásait.

 • Az egészséges életmódot folytató személynek nagy figyelmet kell fordítania az egészséges táplálkozásra.

 Az egészséges táplálkozás Az étkezés mértékletes legyen, a túlevést, az útközbeni étkezést kerülni kell. Lejárt, enyhén romlott ételeket nem lehet enni. A táplálékból a szervezet szinte minden szükséges tápanyagot megkap, amit az emberi élethez felhasznál. Az ivóvíz minőségét is ellenőrizni kell. Ne egyen háztartási célra szánt csapvizet.

• Különös figyelmet kell fordítani a test keményedésére.

 A test keményítése

 A keményedés a test edzésének folyamata a hőmérsékleti expozíció stabilabb átvitelére. A keményedéssel foglalkozó személy kisebb valószínűséggel kap megfázást és egyéb betegségeket, erősebb az immunitása.

 Egészséges alvás

• Az egészség szempontjából a legfontosabb az egészséges alvás. Az alvás időtartama napi 7-8 óra, a szervezet szükségleteitől függően. Az alváshiányban „krónikus fáradtság szindróma” alakulhat ki, amely állandó gyengeség, gyors fáradtság, depresszió, rossz hangulat okává válik. Ez az állapot a test védőfunkcióinak éles csökkenésével fenyeget.

 Feszültség

• Az immunitás legfőbb ellensége a stressz, amely kiválthatja a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulását, valamint magas vérnyomásos krízist okozhat. A tanács az, hogy tanulj meg nyugodtan viszonyulni mindenhez, bármi történjék is.

 „Genetikus portré”

Az erős immunitás utolsó feltétele a nemzetség örökletes genetikája, „genetikai portréja”. Ugyanakkor mindenki életstílusa, szokásai, táplálkozási körülményei, érzelmi stressze egyformán fontos befolyással bír. Az ember maga teremt olyan feltételeket, amelyek erősíthetik vagy gyengíthetik az immunrendszert. Csak az emberen múlik: engedjük-e vagy sem, hogy a betegség eluralkodjon a szervezeten.

 Oldalunk alapvető fogalmakat ad az immunrendszer megfelelő működéséről és arról, hogy mit lehet tenni rosszul működő immunitás mellett.

Immunitás és átviteli tényezők

A fentiek alapján ezen az oldalon tájékozódhat az előnyökről, az összetételről, a transzfer faktorokkal rendelkező gyógyszerekről. Az oldal tájékoztatója elmondja: az egészséget támogató gyógyszerek rendelésének szabályait. Kiváló minőségű egészségügyi termékek rendelésével és saját termékforgalmazásukkal forgalmazóink nagy pénzt keresnek. A 4Life Research USA kiváló bevételi marketinget kínál. És csak ez a cég kínált vitamin-kiegészítőket, amelyek nemcsak gyógynövényeken és vitamin-összetevőkön alapultak, hanem transzfer faktorokat is tartalmaztak összetételükben. Ez a transzferfaktorokkal rendelkező termékcsalád a fő különbség ezek és az összes többi étrend-kiegészítő között.

Ezután érdekes lesz, hogyan fedezték fel a TRANSZFER TÉNYEZŐKET:

https://transferfactor.hu/hu/invention-in-the-21st-century/