Egészség es immunitás

3792256_n
banner-bienestar-4life
run-girl
previous arrow
next arrow

A modern világban haladás folyik, amely nem mindig jár az emberiség javával. Az új technológiák fejlődése az élelmiszeriparban és az orvosi iparban megálláshoz vezetett a világon. Ez a két ipar egyszerre táplál és megöl bennünket. Lehetetlen az egész földgömböt táplálni, nem is beszélve a gyógyításról, akkor mit tegyünk? Tudja, mi áll az egészség középpontjában? Hogyan lehet egészséges életet biztosítani saját maga és gyermekei számára? A tudósok által az elmúlt 60 évben végzett kutatások megállapították, hogy az egészség azon alapul, hogy a szervezetben vannak speciális molekulák, amelyeket transzfer faktoroknak (TF) neveznek.

Hogyan élték túl? Kiderült, hogy az anya a születés utáni első órákban az elsődleges tejen – a kolosztrumon keresztül – továbbítja gyermekeinek a transzfertényezőket. A kolosztrum az emlőmirigyek által a szülés utáni első három napban előállított termék, amely körülbelül 2% TF-t tartalmaz, amely anyai információkat juttatott az újszülötthez a külső baktériumok és vírusok elleni védelemről.

Ez egyfajta szoftver egy újszülött immunrendszeréhez. A TF jelenléte határozza meg, hogy egy újszülött él-e vagy meghal. Az állatorvosok tudják, hogy ha az újszülött borjaknak nem adnak kolosztrumot, akkor mindannyian meghalnak. Az emberi gyermekek hasonló helyzetbe kerültek a közelmúltban, megfosztották ettől az elsődleges tejtől, azaz. kolosztrum. És csak a modern orvoslásnak köszönhetően a gyerekek életben maradtak, de milyen áron, és mi volt ennek az életnek a minősége utána?

  1. következtében a vírusok és mikrobák könnyen bejutnak a szervezetbe és sokáig élnek krónikus fertőzés formájában. Ha felügyelet hiányában, mutációk eredményeképpen rákos sejt keletkezik, az megindítja a rákos daganat kifejlődését.
  2. Az immunsejtek túl aktívak és az ellenségek helyett a saját szervezetük sejtjeit támadják meg. Így keletkeznek az allergiás és autoimmun betegségek – kollagenózis, аrtritisz, lupusz, pszoriázis, vitiligo, Аlzheimer-kór, szklerozis multiplex és más betegségek. Megállapítást nyert, hogy a diabétesz és az ateroszklerozis is az autóimmun betegségek közé tartozik.
  3. Az immunsejtek időelőtti öregedése, az egész szervezet öregedése.

A hagyományos  növényekből készült szerek, mint az aloe vera  leve, ginzeng, tömlősgomba, kasvirág és egyebek az immunrendszeri betegségeknek csak az első tipusát képesek bizonyos mértékig gyógyítani. A többi típus esetében csak a TF tud segíteni.

Mit kell tenni, ha többet betegeskedik, mint örül az életnek?

  1. Hunry-Herwood-Lawrence
    Dr.H.Sherwood Lawrence
    H.S. Lawrence, amerikai tudós megoldotta ezt a problémát. Megtalálta azt a terméket, amely segít abban, hogy immunrendszerünk 100% -osan működjön. A 4 life Research Hungary tagjai már nem ismerik a rossz közérzetet, azokat a genetikai betegségeket, amelyek az ökológiai állapotok romlásának, az antibiotikumok szedésének, a felgyorsult életritmus okozta stressznek, a helytelen táplálkozásnak és az öregségnek köszönhetőek. A tudósok már régen megértették, hogy a betegségek okai túlnyomó részt az immunrendszer rossz működésében rejlenek. A megelőzést az immunrendszer minden oldalról történő megerősítése jelenti.

Az amerikai cég honlapján Magyarországról is csatlakozhat a társaságunkhoz:

4life Research: https://www.hungary.4life.com/9557141

Inroller,sponsor: 9557141

A szponzora ugyanazon oldaláról saját online regisztrációt is végezhet, hogy bármilyen egészségügyi terméket megvásároljon az online áruházban, egy barcelonai raktárból, és a csomagot az ajtóhoz viszik.

Regisztráljon ezen a webhelyen, hogy exkluzív egészségügyi és fiatalító termékeket vásároljon az üzlet weboldalán: https: //www.hungary.4life.com/9557141

A szponzorának ugyanazon oldaláról online regisztrálhat, és rendelhet egészségügyi termékeket egy online áruházból, egy barcelonai raktárból, és a csomagot a házad ajtójához viszik.

Szerezze be szponzorszámát a társaságban azáltal, hogy megadja a meghívó barátjának szponzori számát.

Vagy írjon nekünk, mindenben segítünk: