4Life transform  BURN

4Life TRANSFORM  BURN

Burn- Transform-4life
Transform BURN

A burn angol szó, jelentése «égni, égetni». A termék összetevői között természetes alkotóelemekből álló termogén keverék található, ami segít a szervezetnek a zsírok elégetésében, az anyagcsere felgyorsításában, az étvágy csökkentésében, és  biztosítja a sportoláshoz  szükséges energiát.

Mi a termogén keverék?

 Olyan összetevőkből áll, melyek a kalóriák elégetésének segítségével növelik a szervezet hőtermelését. A termogének segítenek a szervezetnek az anyagcsere felgyorsításában, a bőr alatti zsír elégetésében.

Kísérletek eredményei bizonyítják, hogy a 4LifeTransform Burn és PRO-TF  együttes alkalmazása jelentős mértékben megnöveli a fent említett pozitív hatásokat.
Izomnövelő készítmények használata nélkül a testzsír felhalmozódása 4 hét alatt 20%-kal csökkent;
a hízási folyamat már az első 2 hét alatt 11%-kal csökkent.

A zsírlerakódások nemcsak esztétikai problémát jelentenek, hanem cukorbetegséghez, magas vérnyomáshoz és más betegségekhez vezetnek.

 • A hason lévő zsírfelesleg gátolja a belső szervek funkcióit, ami gyulladásos folyamatokhoz, a bélrendszer működésének és átjárhatóságának felborulásához, a máj- és a húgyhólyag megbetegedéséhez vezethet.
 • A hason lévő zsírfelesleg anyagcsere problémákhoz vezet, ami döntő szerepet játszik a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásában.
 • Az elhízás negatívan hat az endokrin rendszer működésére is, mivel a hormonháztartás egyensúlya felbomlik. A szervezeten belül felhalmozódott zsír növeli a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát.
 • 4Life-Transfer-Factor-burn
  4Life Transfer Factor BURN ™
 • A termék összetétele és tulajdonságai   A citrusfélék kivonata (grapefruit, narancs, keserűnarancs) elősegíti a zsírégetést, javítja a munkabíró képességet és az anyagcserét, hőt termel, csökkenti az étvágyat, de nem okoz nyugtalanságot.
  • A forskolin gyökerének kivonata elősegíti a zsírégetést, hőt termel, csökkenti az étvágyat. Kísérletek bizonyítják, hogy a forskloin felgyorsítja a zsírégetést, fogyókúra alatt fenntartja az izmok rugalmasságát, növeli a tesztoszteron szintet, a csontszövetek sűrűségét, javítja a hangulatot.
  • A vadmangó magvainak kivonata еlősegíti a fogyást, az csökkenti az étvágyat, felgyorsítja az anyagcsere folyamatokat és a zsírégetést, megakadályozza a zsír lerakódását.
  • A cayenne paprika kivonata nem okoz csípős érzést a szájban. Elősegíti a zsírégetést, javítja a munkabíró képességet és az anyagcserét, hőt termel, fokozza a testmozgás pozitív hatásait, támogatja a vérkeringés normális működését, csökkenti az étvágyat, de nem okoz nyugtalanságot.
  • Ajánlott 1 kapszula bevétele a fizikai terhelés elött, egy kapszula bevétele a fizikai terhelés után.
  • 4LifeTransform Burn™ Product Overview   https://youtu.be/EJElO-XPEWE