Energy Go Stix Berry flavor

Energy Go Stix Berry flavor

ENERGY-Go -Stix-berry-flavor- 4life
ENERGY Go Stix berry flavor
 • Növeli a szervezet enegiaszintjét és tűrőképességét.
 • Szinten tartja a memóriát és a figyelmet, jó közérzetet biztosít.
 • Elősegíti az egészséges anyagcsere működést, megfelelő diéta betartása és testgyakorlatok elvégzésének esetében segít a testsúly szabályozásában.
 • Fenntartja az immunrendszer egészséges működését.
 • Lédús bogyós gyümölcs íze van.

ÖSSZETÉTEL: 4Life Тranszfer faktor E-XF (tehén előtej és tyúktojás transzfer faktoraiból készült por) – 50 mg/filter, аrginin, glutamin, taurin, zöldtea kivonata, maté tea kivonata, guarana magvak kivonata, 1% betabain (0,4 mg bétakarotin)

pishhevarenie-transfer-faktor

Mi az ENERGY GO STIX?

 Az ENERGY GO STIX segít a nehéz napok megpróbáltatásainak túlélésében, természetes általános erőnléti és transzfer faktor E-XF tartalmánál fogva jó hangulatot biztosít, növeli a tűrőképességet, javítja a memóriát és a figyelem-koncentrációt, elősegíti az immunrendszer egészséges működését.

Az adagonkénti fóliás csomagolás miatt az Ön ideális útitársa lesz.

Kulcsfontosságú szerepei

 Olyan transzfer faktor (információvivő) molekulákat tartalmaz, melyek kiképzik az immunsejteket arra, hogy hatékonyabban fel tudják ismerni a veszélyeket, tudjanak reagálni azokra, illetve segítenek tárolni a lehetséges veszélyeket az immunrendszer memóriájában.

 • Aminosavak keverékéből áll: аrginin, glutamin, taurin, mely komplex, pozitív hatást gyakorol a szervezetre. A felsorolt aminosavak a szövetek «építőanyagainak» szállítói, védik az agysejteket, növelik a fizikai tűrőképességet, elősegítik az izmok növekedését, pozitívan hatnak az idegrendszerre.
 • A maté, zöldtea és guarana erőnlétjavító összetevői kiegyensúlyozott jó hangulatot biztosítanak, erőt adnak, növelik a figyelemkoncentrációt és a gyors gondolkodást.
 • Segíti a testsúly csökkentése érekében tett erőfeszítéseket.
 • A termék kizárólagosságát az USA 6 468 534 számú szabadalma védi, ami a transzfer faktorok tyúktojás sárgájából történő kivonási folyamatát tartalmazza, valamint a 6 866 868 számú, ami a tojássárgájában és a tehén előtejében található transzfer faktorok egyesítési folyamatát foglalja magába.

yoga-class-4life

Kinek van a legnagyobb szüksége az ENERGY GO STIX-re?

       Sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek, a nagyobb munkabírás érdekében.

 • Nehéz szellemi munkát végzőknek, a koncentráció javítása érdekében.
 • Mindenkinek, akinek fontos az egészsége és szervezete védekező funkciójának fenntartása.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

 30 dl hideg vagy meleg vízben fel kell oldani, és egész napra elosztva kell meginni.

ALAPVETŐ SZEREPEI:

 az életerő és energia forrása

 • a testsúly szabályozása

az immunrendszer megerősítése.

 KOFFEINT TARTALMAZ, GYEREKEKNEK  ÉS TERHES ANYÁKNAK NEM AJÁNLOTT. NEM HELYETTESÍTI A VÁLTOZATOS, KIEGYENSÚLYOZOTT ÉTRENDET ÉS AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDOT.

GYERMEKEKTŐL TÁVOL TARTANDÓ.

http://4lifetools.eu/media/EN_eu_Energy_Go_Sitx_berry.pdf

 

Top.Mail.Ru