Fibre System Plus™ Méregtelenítő

 fibre-sistem-plus-4life

Fibre Sistem Plus-4life

Nem kétséges, hogy szervezetünkbe még az élelmiszereken keresztül is sok mérgező anyag kerül naponta. A szervezet többnyire hatékonyan el tudja távolítani a káros anyagokat, de egy idő múlva támogatásra van szüksége. Amikor a 4Life cég felkért, hogy önkéntesen vegyek részt a Digest4Life Reset System (4Life Emésztési Helyreállítási Rendszer) programban, kíváncsi lettem, hogyan fog reagálni a szervezetem.

Nagyon aktív életet élek. Hetente négyszer-ötször edzőterembe járok, egészséges ételeket eszem, napi 7 pohár vizet iszom. Tehát, úgy gondoltam, hogy nincs igazán szükségem méregtelenítésre. Ez azonban nem igaz!

Ekkor még nem tudtam, hogy az immunrendszer és az emésztő rendszer szorosan összekapcsolódik. A mikrobákkal együtt sok immunsejt helyezkedik el a belekben. A bélrendszer egészsége nagy hatással van a jó közérzetre, beleértve az immunrendszer egészséges működését, a testsúlyt, az agy működését, a hangulatot és sok mást is.

Ezt a termékeket szedtem a 4Life Emésztési Helyreállítási Rendszer program első 11 napján:

Fibre System Plus — Méregtelenítő készítmény, ami vitaminokat, ásványi anyagokat és gyógynövényeket tartalmaz, melyeknek segítségével az emésztési folyamatok egészségessé, az ürítési folyamatok rendszeressé válnak.

Fibre System Plus elősegíti az ételek és étrend kiegészítők felszívódását. Kiderült, hogy az egészséges ételek és étrend kiegészítők mellett ez a készítmény nagyon pozitív hatással volt a szervezetemre. Féltem attól, hogy a normális napirendem felborul, de a táskámban magammal tudtam vinni, így minden a régi kerékvágásban zajlott.

Digestive Enzymes — 16 különböző enzim szabadalmaztatott keveréke, ami elősegíti az egészséges emésztést. Fehérjék, szénhidrátok, zsírok és más tápanyagok lebontásában segít, a tápanyagok könnyebben tudnak a bélrendszeren átmenni. Evés előtt kell bevenni.

Ez volt a kedvenc termékem, mert gyakran volt rossz a gyomrom evés után.