Egészséges fogyás TF

Minden reggel a fogyás legjobb módjával indul, egy jó reggelivel kezdve. Tehát te, vigyázva a reggeli reggelire és általában a táplálkozásra, mintha azt a parancsot adnád a testnek, hogy egész nap aktívan dolgozzon. A nap folyamán fontos a mozgás, ugyanolyan fontosak a nyújtási gyakorlatok, amelyek egészségesen megőrzik ízületeit, és nagyon-nagyon hosszú ideig javítják az egész test rugalmasságát és ügyességét. “Igyekszem minden napot az egyik szenvedélyemmel kezdeni: futás – legalább 5 km. Mielőtt elmegyek otthonról, a legjobb sportkiegészítőket adom étrendemhez: Glutamine ™ és Renuvo ™, Fibro AMJ ™ és PRO-TF ™ A sportképletek piacának legjobb és legfinomabb fehérjéjének tartom. ” A 4Life Style Magazine második számában meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a nyújtás fontosságát és azt, hogyan érheti el más módon az átalakulást a 4Life termékekkel. “Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel az izmok és ízületek rugalmasságának és nyújtási gyakorlatának fontosságát.”

RAPHAEL FERNANDEZ európai alelnök, a 4Life Research USA

4LIFE_EURO_VP_RAFAEL_FERNANDEZ_4life
Rafael Fernandes

A RAfAEL FERNANDEZ étrend-kiegészítőket javasol, amelyek kifejezetten az egészséges fogyáshoz készültek.

1-zsírégető BURN ™ 4Life Transfer Factor olyan összetevőkkel, amelyek elősegítik a normális zsíranyagcserét és segítenek a testtömeg ellenőrzésében. Vegyen be két kapszulát naponta, lehetőleg egy órával az edzés előtt az edzésnapokon.

A 2-Renuvo ™ 4Life Transfer Factor olyan összetevőkkel van kombinálva, amelyek segítenek megvédeni a sejteket az oxidatív károsodásoktól. Kapszula időskorra. Vegyen be két kapszulát naponta.

3-RiteStart ™ unisex

Multivitamin, ásványi anyag és esszenciális zsírsav. Minden reggel vegyen be egy tasakot a szexuális energiák fellendüléséhez.

4-Energy Go Stix ™ Berry A 4Life Transfer Factor, a koffein, a taurin, az L-glutamin és az L-arginin szinergikus keveréke ízletes energiaital létrehozásához. Használja energiaitalként edzés előtt, vagy bármikor, amikor feltöltődnie kell. Energiát szolgáltat és tompítja az éhségérzetet. Vegyen be egy csomagot naponta, keverje össze 1 liter tiszta vízzel.

Riovida Stix ™ 5-étrend-kiegészítő édesítőszerekkel, ásványi sókkal és 4Life 3-faktor transzfer faktorral. Ezzel a praktikus csomaggal elkészíthet egy frissítő italt ásványi sókkal, hogy elősegítse a jó hidratáltságot, miközben aktívan átalakítja testét. Élvezze a napi egy csomagot, keverje 0,5 liter tiszta vízben.

A 6-Glutamine Prime ™ 4Life Transfer Factor aminosavakkal kombinálva támogatja a glutation természetes termelését, amely a sejtek egészségének alapvető építőköve, a szervezetben erős természetes antioxidáns. Vegyen be négy kapszulát naponta. A legjobb eredmény érdekében vegyen be két kapszulát reggel és kettőt éjszaka.

Az emberi test úgy van kialakítva, hogy bármilyen korban mozogjon. A nagy teljesítményű sportoktól kezdve az izom-csontrendszernek specifikus tápanyagokat kell kapnia annak érdekében, hogy egészséges maradjon, gyorsabb és rugalmasabb legyen. A Fibro AMJ ™ rendszeres fogyasztása glükózaminnal látja el testét, és megőrzi a porc szerkezeti összetevőit. Két növényi anyag, a Boswellia Serrata és az Ördögkarom segít megelőzni az ízületi gyulladásokat. A magnézium és a B6-vitamin hozzájárul az izomenergia termeléséhez.

Ahhoz, hogy egy fiatal test gyorsan fogyjon a túlsúlyból, a következő program alkalmas:

30 NAPOS GYORSÍTÓ CSOMAG

4life-transform-transfer-factor

 

 

1-PRO-TF ™ csokoládé Szabadalmaztatott, egyetemek által bizonyított fehérje-kiegészítő az izomtömeg fenntartásához és növeléséhez. Proteint adjon hozzá PRO-TF-rel reggel, edzés után, és az edzésnapokon használjon többet. Használjon: 1 kanál / 250 ml. vizet, rázza fel és azonnal igyon (egy napig hűtőszekrényben tárolják) .Ha nincs edzés, akkor helyettesítheti az ilyen koktélt reggelivel vagy ebéddel.

2-4LifeTransform Burn

Zsírégető olyan összetevőkkel, amelyek elősegítik a normális zsíranyagcserét és segítenek a testtömeg ellenőrzésében. Vegyen be két kapszulát naponta, lehetőleg 1 kapszula órával edzés előtt és 1 kapszula edzés után.

https://www.youtube.com/watch?v=DHDeOVgjmCg

A 3-Renuvo 4Life Transfer Factor olyan összetevőkkel van kombinálva, amelyek segítenek megvédeni a sejteket az oxidatív károsodásoktól. Vegyen be két kapszulát naponta, reggel és este.

https://www.youtube.com/watch?v=DHDeOVgjmCg