Anyaság és gyermekkor

Mother- Baby-
Аnyaság

GYERMEK

Lehet-e alkalmazni a transzfer faktort gyermekek esetében?  Természetesen lehet, még a szopós csecsemő is kigyógyul minden betegségből, ha ezt kapja. Teljesen veszélytelen készítmény, bármely életkorban alkalmazható 0-228 éves korig. Nem lehet kérdés, hogy adható-e, sőt szükséges és kell is adni, különösen azoknak a gyermekeknek, akik gyakran betegeskednek. Nem kell nagy adagokat használni, egy dobozban 90 kapszula van, s ezt ha 2-3 hónapon keresztül egyenletesen adagoljuk, nagyot nem tévedhetünk. Nagyon fontos, hogy ha már elkezdtük, akkor következetesen és szigorúan tartsuk be az adagolást, mert különben elvész az erőfeszítésünk és a gyerek nem javul ki a betegségből. Ha gyermekünknél észrevesszük a túlterhelést, amit az iskola ró rá, mindenképpen alkalmazzunk transzfer faktorokat, még mielőtt nagyobb baj lenne. Ugyanígy, ha rossz időjárás van, hirtelen lehűlés, szeles zord időszak, viharos széllökések, s a gyermek kénytelen ezt a szabadban tűrni, mindenképpen szükséges az immunrendszerének transzfer faktorral történő megerősítése. S akkor is, ha valamilyen járványos vírusfertőzés „van a levegőben”.

Тranszfer faktor, mint sürgősségi „Jótündér”.  Ha hirtelen valami baleset történik, legyen az égési sérülés, mérgezés vagy bármely sérülés, stressz, felfagyás, túlzott napozás miatti bőrpír, napszúrás, a transzfer faktor ott van mindig kéznél, mint hathatós segítség a bajban. A gyermekek ilyenkor 1-2 kapszulát is kaphatnak belőle óránként, a felnőtt adag ennél nagyobb lehet. A transzfer faktor csak hasznára válhat mindenkinek.

3lany- teherseg
A terhesség öröme

A TF a szülési nőknek !!!

https://www.youtube.com/watch?v=w-kpINjdeKs

Meddőség.

Azt mondják, hogy az emberek két dolgot akarnak igazán nagyon, azt, hogy legyen gyermekük, vagy azt hogy ne. A meddőség az egyik legnagyobb probléma, amivel az ember az életében találkozhat.  A sokéves klinikai gyakorlat azt mutatja, hogy a betegségek nagy része az immunrendszer elégtelen működésére vezethető vissza. Mi a meddőséget is olyan dolognak tartjuk, ami nem tartozik a szervezet normális működéséhez, tehát de facto betegségnek tartjuk. Az egészséges férfi és nő minden esetben képes az utódok nemzésére. Az egészséges nő minden esetben képes arra, hogy magzatát kihordja.  Végül is olyan, hogy meddőség a természetben nem, vagy alig létezik. Azoknak, akik mégis erre panaszkodnak, nincs rendben az immunrendszerük. Talán sokan nem tudják, de az immunrendszer az, ami felel az egészséges magzat kihordásáért és megszületéséért. Ha csak egyetlen várost, Novoszibirszket vesszük példának, ahol ilyen jellegű felmérés készült, a feljegyzésekből látható, hogy két év alatt 6 meddőnek mondott házaspárnak született gyermeke az után, hogy egy tapasztalt orvos transzfer faktorokat szedetett velük. Történt ez mindazok után, hogy ugyanez az orvos 4-5 évig kezelte ugyanezeket az embereket meddőség ellen a hagyományos módszerekkel, ám eredménytelenül. Nagyon sok orvos számol be arról, hogy vannak olyan pácienseik, akik hozzájuk járnak és semmilyen módon nem érhető el náluk a kívánt terhesség. Sajnos csak ennyi tortúra után jut eszükbe, hogy a „csodaszer” után nyúljanak és alkalmazzák a transzfer faktort, mint utolsó mentsvárat. De olyan esetekről is beszámoltak, amikor meddő párok másfajta betegség kezelésére használták a transzfer faktort, és meddők lévén nem védekeztek a terhesség ellen sehogy, ám a transzfer faktor megadta nekik Isten ajándékát, a várva várt gyermeket.

Gyermekek és az immunrendszer

baby's- immune -system
Újszülött
KAPHATNAK-E a transfer factor A CSECSEMŐK?
A természet a transfer factort az újszülöttek számára hozta létre. Így a nincs korhatára a Transfer Factor CLASSIK szedésének, az csecsemőknek is adható.
MIÉRT SZÜKSÉGES A TRANSFER FACTOR SZEDÉSE, HA MÁR SZÜLETÉSÜNKKOR MEGKAPTUK AZ IMMUNITÁSI INFORMÁCIÓT?

Az anyától kapott transfer factorok segítik az újszülött fejletlen immunrendszerét, hogy megerősödjön és ellenálljon a környezet hatásainak. Az emberi szervezet azonban korábban soha nem volt kitéve olyan mértékben káros hatásoknak, mint ma. Ezen felül az életkorral kapcsolatos változások következtében az emberi immunrendszer fokozatosan gyengül. Az immunrendszer erősítése döntő tényező lehet az egészség megőrzésében.

A csecsemőknek nem szükséges kapszulákat adni. A kapszulák könnyen bonthatók, tartalmuk kiönthető és keverhető tejszerű folyadékkal vagy pürével. A 2 évesnél idősebb gyermekek számára fejlesztették ki a Transfer Factor Kids rágótablettákat.

chewable Tri-factor Formula
Tri-factor- Kids rágótableta.

Áz  Önök kerdéseit mi tovabbitjuk oroszországi orvosoknak.