«Az egészséges pajzsmirigy» program

uzlovoi-zob-chitovidka-transferfactor

«Az egészséges pajzsmirigy» program

 ТF  CLASSIC  – 3×1 kapszula naponta evés közben

ТF ТRY FACTOR  – 2×1 kapszula naponta

ТF PLUS  –  3×1 kapszula naponta

Protein PRO TF  – 1 mérőkanállal 2x naponta

A pajzsmirigybetegségek általában a 30 éven túli nőknél fordul elő. Többféle tényezővel is összefügg, de a legfontosabb közülük, hogy a hormonrendszer átalakul, ami az immunrendszer autoimmunreakcióinak gyengüléséhez vezet. Legtöbbször autoimmun tireodit fordul elő, ami a pajzsmirigyben megjelenő csomók formájában jelentkezik, és megakadályozza annak hormontermelő funkcióját.

Mivel ez a betegség elsősorban az immunrendszer nem megfelelő működése miatt alakul ki, ezért ajánlott a transzfer faktor készítményeinek alkalmazása.

Eredmények és ajánlások

Galina Ivanovna, 56 éves, Тоgliatti

6,5 – 18,12 mm-es csomók voltak a pajzsmirigyben, operálni akarták. Inkább a napi 3×2 kapszula TF TRY FACTOR és napi 3×2 kapszula TF PLUS alkalmazását választotta.

Eredmény: 3 hónap múlva az ultrahang vizsgálat kimutatta, hogy a csomók nagysága csökkent, 6 hónap múlva már csak a legnagyobb maradt meg, ami 18,12 mm-ről 9,7 mm-re csökkent. Folytatja a transzfer faktorok alkalmazását.

Ludmilla К., 55 éves, Jekatyerinburg

Néhány évig autoimmun tireoditban szenvedtem. A pajzsmirigyemen egyre növekvő csomók keletkeztek, az orvosok operációt javasoltak, mivel semmilyen kezelés nem segített.

Napi 3×1 kapszula TF CLASSIC-ot szedtem 1 hónapig, aztán áttértem a napi 3×1 TF TRY FACTOR és napi 3×1 kapszula TF PLUS alkalmazására 1 hónapig. A közérzetem javult! A hatás felgyorsítása érdekében nagyobb adagokat szedtem: napi 3×2 TF TRY FACTOR-t és napi 3×2 kapszula TF PLUS-t.

Eredmény: 3 hónap múlva a csomók mérete kétszer kisebb lett, 6 hónap múlva teljesen eltűntek. Egyúttal kigyógyultam a légúti asztmából is, ami 25 évig gyötört engem!

Guszeva Jelena, 40 éves,  Оdessza

Csomók jelentek meg a pajzsmirigyemben, autoimmun tireodit betegségem volt. Elhíztam, fáradékony és enervált lettem. Elkezdtem szedni a transzfer faktorokat, először TF CLASSIC-ot növekvő adagokban – 3 – 9 kapszulát naponta. Aztán áttértem a napi 3×2 TF TRY FACTOR és napi 3×2 kapszula TF PLUS alkalmazására fél évig. Sokkal jobban éreztem magam, elkezdtem fogyni, megjött az életkedvem. Újra elkezdtem sportolni, keleti harcművészeti sportokat űztem és teniszeztem. Mikor megjelent a TF PLUS és a TF ENERGY GO STIX, azokat is elkezdtem használni napi 1 – 2 adagban. Az 1 évvel a kúra megkezdése után elvégzett vizsgálatok semmilyen endokrinológiai betegséget sem mutattak ki, mindezt a transzfer faktoroknak köszönhetem!