Mi az a «Transfer Factor»?

Az orvosoktól gyakran halljuk: „Magának kedves, nagyon gyenge az immunrendszere!” Mit jelent ez valójában? Az emberek többsége erre a kérdésre azonnal rávágja, hogy persze, az immunrendszernek nincs elég ereje arra, hogy megbirkózzék a betegségekkel!

A transfer factor nem más, mint egy molekula, mely egy immun memória blokkal rendelkezik. A DNS felfedezése Watsib ls Crick nevéhez fűződik, azóta csak néhányszor 10 év telt el. Azonban ez a felfedezés mérföldkövet jelentett annak megértésében, hogy a fogantatásnál az új egyed első emberi sejtjének képződésekor milyen immunológiai információ kerül eltárolásra, s ebből a kulcs információból hogyan kerül át üzenet a később kifejlődő embrió részére.. Az immunrendszer is ennek a csodálatosan összefüggő egésznek egy bámulatosan megszervezett része. Kialakulásának csupán egyetlenegy ésszerű célja van, mégpedig az, hogy az egyed túlélését a lehető legoptimálisabb formában biztosítani tudja. Ez egy olyan elemi ösztön, egy olyan terv, melynek megvalósítása természetes körülmények között minden esetben végbemegy. Az immunrendszer megfelelő működése és ezen belül az immunológia szempontjából fontos események tárolására szolgáló immunmemória blokkokban tárolt információ készenléte és a megfelelő időpontban történő előhívásának lehetősége elengedhetetlen ahhoz, hogy az emberiség túlélése biztosított legyen.

A 4Life Research cég termékei teljesen veszélytelenek, az egészségre semmilyen kockázatot nem jelentenek, nemtől és kortól függetlenül bárki bármilyen mennyiségben és bármilyen hosszú ideig alkalmazhatja. Természetes alapanyagból származnak és nem áll fenn annak a veszélye, hogy a szervezet megszokja és hatástalan lesz. !

Products for Your Life from 4Life®

https://www.youtube.com/watch?v=WU6bbwBRbIQ