4Life Transfer Factor. A Tri-factor formula

                                       4Life Transfer Factor. A Tri-factor formula

TF -Tri-Factor
TF Tri-Factor

Ez a termék erős támogatást nyújt az immunrendszernek, segít neki, hogy kiegyensúlyozott választ adhasson az egészséget fenyegető veszélyekre, tanítja az immunsejteket.

A transzferfaktor-kutatás tudományának ez a forradalmi jelentőségű eredménye új szintre emeli az immunrendszer támogatását, egy termékben egyesítve a szarvasmarha előtejből nyert transzfer faktorok és a tyúktojás sárga kivonatát, valamint a Nano-faktorokat.

Összetétele: 4Life Transfer Factor Tri-Faktor formula – a szarvasmarha előtejéből nyert transzfer faktor és a tojássárga kivonata kapszulánként 300 mg mennyiségben, Nano-faktor, a hidroxipropilmetilcellulóz (a kapszula borítása), valamint maltodextrin.

Minden kapszula 200 mg olyan transzfer faktort tartalmaz, amelyet szabadalmazott technológiával a szarvasmarha szárított előtejéből nyernek, valamint 100 mg olyan transzfer faktort, amely a tojássárgából származik.

Tartalmaz továbbá nano frakciót, amely lehetővé teszi a szervezetnek, hogy idejében véget vessen a gyulladásos reakciónak, és megelőzze az autoimmun és allergikus reakciók kialakulását.

A termék kizárólagosságát az USA Nr 6468 534 számú szabadalma (a transzfer faktorok tojásból történő kivonásának folyamata) és a 6 866 868 számú szabadalom védi.

                                        A termék sajátosságai

transfer-factor-tri-4life
TF Tri-Factor

A tojássárgából kinyert transzfer faktorok kiegészítése ultramembrán filtráció útján különleges tulajdonsággal ruházza föl a terméket. A 4Life Transfer Factor Tri-Factor formula olyan szabadalmazott egyedülálló antigén-specifikus frakciót tartalmaz, amely aktivizálja az immunrendszert a szívinfarktussal és gutaütéssel fenyegető, érelmeszesedést kiváltó veszélyes fertőzésekkel szembeni harcban.

A tojássárgából nyert transzfer faktorok elsősorban az érfalak gyulladásának veszélyére figyelmeztetnek.

Hogyan érték el ezt? A csirketápba legyöngített vírust kevertek, a szárnyasok szervezete sajátos választ adott erre, és a tojássárgában az ilyen betegségek leküzdéséhez szükséges immunprogrammal fölruházott transzfer faktorok jelentek meg. A tojássárgából származó transzfer faktorok a chlamydia, a helicobacter és a különféle herpesz fertőzések valamennyi formájával fölveszik a harcot.

/Keretben/

A 4Life Transfer Factor Tri-Factor formula alkalmazásával az NK-killerek aktivitása 48 óra múlva 283 %-ra nő, és ha Transfer Factor Plust adunk hozzá, az aktivitás 437 százalékra nő. Ez pedig alapot ad rá, hogy meggyőződéssel ajánljuk nemcsak az érelmeszesedés, hanem onkológiai megbetegedések megelőzésére is.

A közvetítő molekulák, amelyeket a 4Life Transfer Factor Tri-Factor formula tartalmaz, segítik a még éretlen immunsejteket “betanítását”, hogy még hatékonyabban ismerjék föl a veszélyt, helyesen reagáljanak rá, erősíti továbbá az immunrendszer képességét, hogy megjegyezze az ellenséget.

Az elmúlt 25 esztendőben sok tudományos munka született az érelmeszesedés természetének tanulmányozásában (Vorobjov A.A. akadémikus, Abakumov Ju.V., az orvostudomány doktora és mások). Az érelmeszesedésben szenvedő betegek vérében és szöveteiben a kutatók a streptococcus, a helicobacter. az adeno – és enterovirusok, a chlamydia és  herpeszcsoportok fehérjéit és nucleinsavait fedezték föl.

A kísérletek igazolták, hogy szinte minden baktérium és vírus, bár jelen van a szervezetben, nem vált ki betegséget, ugyanis semlegesíti őket  a szervezet immunrendszere. Kivétel a herpeszvírus.

Éppen az érelmeszesedésben szenvedőknél a vírus koncentrációja igen magas, antigénjei pedig meglehetősen aktívak, hogy betegséget váltsanak ki. Az érelmeszesedésben szenvedő  betegek szervezetében baktérium-vírus koalíció van, amelynek élén egy herpesz vírus áll.  Az elégtelen vírusellenes védelem lehetőséget teremt rá, hogy a herpesz vírus az érelmeszesedéses beteg szervezetében megsokszorozódjon és kifejthesse káros hatását az érfalakra.

A tudósok megállapították,  hogy az érelmeszesedés következményei, mint a transmurális miocard infarktus és az ischémiás agyi inzultus,  egybeesnek a herpesz fertőzés föllobbanásaival.

A tudósok szerint a herpesz vírust föl lehet használni az érelmeszesedéses folyamat  aktivitásának indikátoraként, magát az érelmeszesedést pedig egyebek közt antiherpesz preparátumokkal, valamint immunerősítő szerekkel (leghatékonyabban transzfer faktorok alkalmazásával) gyógyítani.

A kutatók hangsúlyozzák, hogy az a végzetes szerep, amelyet a herpesz vírus játszik az érelmeszesedés kialakulásában, nem zárja ki, hanem éppenséggel szükségesnek tartja  más  kórokozók szerepének további tanulmányozását, amelyektől szintén függhet a betegség kialakulása. Ez mindenekelőtt a chlamydiára, a helicobacterre, a rickettsiára és a prionra vonatkozik.

                       

TF gyerek-sportus-
ТФ для спортивных детей

       Kinek különösen ajánlott a 4Life Transfer Factor Tri-Factor formula ?

– Mindenkinek, az immunrendszer működését szabályozó transzfer faktor forrásaként

– Minden embernek, aki érelmeszesedésben vagy más fertőző megbetegedésben szenved

– Azoknak, akik  érelmeszesedésben, ischémiás szívpanaszokban, pszoriázisban, ekcémában, cukorbajban és sok más  olyan betegségben szenvednek, amelynek hátterében az immunrendszer meggyengülése áll, mivel többségük valamilyen fertőzéssel függ össze.

– Mindenkinek, akinek súlyosbodott a herpeszfertőzése (a Herpes simplex az érelmeszesedés kialakulásának legfőbb oka).

Fontos!  Betegség esetén a terméket ajánlatosan komplexen alkalmazni a Transzfer Faktor család más termékeivel és az orvos által rendelt  gyógymóddal.

Alkalmazási javallat:

Kórmegelőzés céljából:

– Felnőtteknek naponta kétszer egy-egy kapszula étkezés közben

– Gyermekeknek  naponta egy kapszula

Betegség esetén a dózis növelhető, de konzultáljunk olyan orvossal, akinek van tapasztalata a transzfer faktorok alkalmazásában.

Top.Mail.Ru