Szívbetegség

                                 Egy kis statisztika. Szívbetegség

infarktus-4life-TF-cardio
Infarktus
 • Oroszországban évente több mint 450 ezer gutaütést, apoplexiás inzultust jegyeznek föl
 • A legfőbb halálozási ok a szív- és érrendszer megbetegedése. Szívinfarktus következtében ÓRÁNKÉNT hét ember veszti életét
 • A XX. század elején Oroszországban a szívinfarktus az elhalálozások 11 %-nak volt kiváltó oka, a század közepén a 25%-ának, a kilencvenes évek elején ez a szám már 50% -ra emelkedett, 2007-ben pedig elérte az 57%-ot, és jelenleg is nagyjából ezen a szinten van
 • A múlt század végén Oroszországban, akárcsak az egész világon, az emberek egyre fiatalabb korban lesznek szívbetegek. A 25 és 35 év közötti életkorú betegek körében kétszer gyakrabban diagnosztizáltak vérkeringési rendellenességet.
 • Oroszországban évente 460 ezer új rákos megbetegedést regisztrálnak. Az előrejelzések szerint 2030-ra ez a szám meghaladhatja a 494 ezret
 • Hárommillió ember, vagyis az orosz lakosság 2 százaléka található már a rákbetegek hivatalos listáján
 • Legkevesebb minden tizedik orosz embert érint az onkológiai betegek gyógykezelése (maguk a betegek, valamint rokonaik és közeli hozzátartozóik)
 • Évente 300 ezer orosz ember hal meg rákban

Csak ebben az évben több országosan ismert ember vesztette életét rákban, a szívbetegség és a gutaütés pedig olykor egészen fiatal embereket is sújt, ami korábban nem volt jellemző. Gondolkodjunk hát el mindannyian, hogyan akadályozhatnánk meg ezt a folyamatot, és hogyan szabadulhatnánk meg a rák és az infarktus fenyegetésétől, hogy tovább élhessünk, és ne betegedjünk meg. Hiszen EZ LEHETSÉGES!

A  kutatások adatai szerint a sejtimmunitás, amely a legfontosabb szerepet játssza korunk legveszélyesebb  betegségeinek, a ráknak, az infarktusnak és a gutaütésnek előre jelzésében, a norma mindössze 20 százalékában részes.

A SZÍV. A szívbetegségek legfőbb oka valamilyen fertőzés, mindenekelőtt herpesz vírusfertőzés. Manapság az óvodás gyerekek 95 %-a valamilyen herpeszvírus fajta hordozója, ami soha korábban nem volt tapasztalható.
Ha a gyerek immunrendszere jó, megbirkózik a vírussal, és a szervezete védett marad.  De ha csak a lehetősége egyötödén teljesít (és ma ez a helyzet), akkor a vírust semmi nem gátolja meg abban, hogy fölsértse a véredények, a szívizmok és a nagyagy szöveteit. Máris megvannak a betegség kialakulásának feltételei.

A rák: szervezetünkben naponta milliószámra képződnek atipikus sejtek (a rák elődei). Ezeket az immunrendszer különleges sejtjei, az NK(???) sejtek, a természetes gyilkosok megsemmisítik. Ugyanakkor ezeknek a sejteknek (a teljesítménye? Vagy valami más? Hiányzik egy szó szerintem…) aktív állapotban a norma mindössze egyötöde.

A WHO adatai szerint az idő előtti elhalálozás leggyakoribb oka a szívinfarktus, ami az artériákban lezajló ateroszklerotikus folyamat következtében a szívizom mozgásának súlyos és krónikus lelassulását vagy megállását idézi elő.

Az ateroszklerózis krónikus betegség. A túl sok lipoproteid lerakódik az érfalakra, aztán fibrózist (apró daganatok) hoz létre, ami lelassítja a vér áramlását.

heart-health-sziv-4life

A fertőzések szerepe az ateroszklerózis kialakulásában

Az utóbbi 25 évben sok tudományos munka született az ateroszklerózis  fertőző hatásával kapcsolatban Vorobjov A. A.  akadémikus, J. V. Abakumov, az orvostudományok doktora és mások tollából.

Az ateroszklerózisban szenvedők vérében és szöveteiben a kutatók herpeszvírusokat, enterovírusokat, adenovírusokat, hélio-baktériumokat, nukleinsztreptotrop savakat, chlamydiát és fehérjéket találtak.

A kutatások bebizonyították, hogy majdnem minden vírus és baktérium, bár jelen vannak a szervezetben, betegséget nem okoznak, mivel az immunrendszer semlegesíteni tudja őket. Egyetlen kivétel a herpesz vírus.

Azonban az ateroszklerózisban szenvedők vérében a víruskoncentráció nagyon magas, аz antigének eléggé aktívak ahhoz, hogy előidézzék a betegséget. Az ateroszklerózisban szenvedők vérében a vírusok mellett baktériumok is vannak, közülük a herpesz vírus a legkárosabb. A vírus elleni védelem nem megfelelő működése miatt az egyszerű herpesz vírus elkezd szaporodni és káros hatást gyakorol az érfalakra.

A vírusos mérgező anyagok és enzimek végül a szabadgyökök elsavasodásához vezetnek, ami károsítja a szerveket és az érfalakat. A tudósok megállapították, hogy az ateroszklerózis  kialakulása – mint például a szívinfarktus és az agyvérzés  esetében- egybeesik a herpesz fertőzés kitörésével.

A tudósok véleménye szerint az egyszerű herpesz vírust az ateroszklerózis folyamatának indikátoraként lehet tekinteni, és olyan herpesz elleni gyógyszerekkel és készítményekkel kell gyógyítani, amelyek az immunrendszert erősítik. Ennek a leghatásosabb módja a transzfer faktorok alkalmazása.

Hogyan előzzük meg az ateroszklerózist?

 Erősíteni kell a szervezet vírusok elleni védelmét transzfer faktorok segítségével

 • Meg kell előzni a koleszterin érfalakra történő lerakódását. Ha már van lerakódás, akkor meg kell kezdeni a zsír- és szklerotikus képződmények letisztítását.
 • Meg kell növelni a szervezet antioxidáns védelmét – különösen tavasszal.
 • Abba kell hagyni a dohányzást.
 • Rendszeres testmozgást kell végezni.

 Földközi tengeri diéta az ateroszklerózis ellen

 Bizonyított tény, hogy az egyszeresen telítetlen és a többszörösen telítetlen zsírsavak megelőzik az ateroszklerózis kialakulását. Az egyszeresen telítetlen zsírsavakhoz tartozik az oliva, mandula és avokádó olaj. A Földközi tenger országaiban hagyományosan sok oliva olajat használnak. Ez az egyik oka annak, hogy ebben a régióban sokkal kevesebb számban fordul elő szív és érrendszeri betegség. A többszörösen telítetlen zsírsavak a hal húsában, a szőlőmagból, napraforgómagból, szezámmagból és sáfránymagból készített olajban találhatók meg.

A magas vérnyomás krónikus betegség, legfőbb tünete az ütőér állandóan magas nyomása. Az állandó túlterheltség, a stressz, a hormonális elváltozások, a helytelen táplálkozás, az elhízás és a mozgásszegény életmód mind elősegítheti a magas vérnyomás kialakulását.

Az USA-ban elvégzett tudományos kutatások alátámasztották, hogy az asztali só növeli a vérnyomás szintjét. Ezen kívül megállapítást nyert, hogy ha minden ember 30%-kal csökkenti a só bevitelét, a szívhalálok száma 16%-kal csökken, és a magas vérnyomásban szenvedők száma a felére csökken!

FIGYELEM! Megállapítást nyert, hogy a rendszeres alkoholfogyasztás – még kis mennyiségben is, elősegíti a magas vérnyomás kialakulását. Korlátozni kell a koffeintartalmú termékek: kávé, erős tea, csokoládé, valamint vörös húsok, tojássárgája fogyasztását, mivel ez utóbbiak arachidsavat tartalmaznak, ami az erek összeszűkülését okozzák.

Chizov -Profesor-transfer-faktor
 Csizsov Alekszej

Eredmények és ajánlások

 Csizsov Alekszej Jaroszlavovics, az Orosz Föderáció tudományos érdemrendjének kitüntetettje, az orvostudományok doktora és professzora

Öröklött magas vérnyomásom volt, mindenféle gyógyszert kipróbáltam, semmi sem segített. Egyik ismerősöm ajánlotta, hogy próbáljam ki a transzfer faktort. Szedtem 3 hónapig, semmilyen változás nem történt. Felhívtam az orvos ismerősömet, és elmondtam neki, hogy nincs hatása. Megkérdezte, hogy mióta szedem, mondtam, hogy 3 hónapja. Erre ő megkérdezte, hogy ismerek-e olyan készítményt, amitől ez a betegség 3 hónap alatt elmúlik. Mondtam, hogy nem. Megkérdezte, hogy mennyi ideig kell szedni a magas vérnyomás elleni gyógyszert – egész életünkben, válaszoltam.

Тermészetesen tovább szedtem a transzfer faktort, és a vérnyomásom 8 hónap múlva stabilizálódott. Most is csak transzfer faktort szedek, a vérnyomásom soha nem megy 140 fölé. Ez is mutatja, hogy a termék valóban hatásos. Ebben az esetben gyógyszerként hat, túlszárnyal minden vérnyomáscsökkentő gyógyszert.

Аnatolij Fjodorovics Sz.  60 éves, Uljanovszk

Második kategóriás rokkantnyugdíjas. 2 infarktusa, 2 agyvérzése volt, 4 szívműtéten esett át. 16 féle gyógyszert szedett naponta. Növekvő adagokban kezdte el használni a TF CLASSIC-ot (1-től 6 kapszuláig naponta), aztán a TF CARDIO-t és a TF TRY FACTOR-t, fokozatosan emelte a napi adagot 1-től 6 kapszuláig naponta.

Eredmény: A nitromintum szedése 20-ról 9 tablettára csökkent naponta. Az állandó gyengeség érzése néhány hét múlva elmúlt, tele lett energiával.

2 hónap múlva a vérnyomása átlagosan 130/70 lett, ami korábban 190/100 volt.

6 évig szenvedett a köszvénytől, aminek 4 hónap múlva nyoma sem volt.

Galina Petrovna P., 69 éves, Моszkva

Az utóbbi években állandóan 200/110 körül volt a vérnyomásom, nagyon vizesedett a lábam. Kaptam vérnyomáscsökkentő és vízhajtó gyógyszereket, de nem sok eredménye volt.

Elkezdtem szedni a TF CLASSIC-ot, napi  3×1 kapszulát, a TF TRY FACTOR-t, napi 2×1 kapszulát, és TF CARDIO-t, napi 2×2 kapszulát.

Eredmény: 3 hónap alatt megszűnt a vizesedés, a vérnyomásom 140/90 lett. Sokkal jobban érzem magam, az idén még Párizsba is el tudtam utazni!

Оlga Nyikolajevna Sz.,  45 éves, Cseljabinszk

Szívritmus zavarral küzdöttem, а vérnyomásom állandóan «ugrált», tele voltam félelemmel. A gyógyszeres kezelések nem segítettek. Az orvosok szívritmus szabályozót javasoltak. Féltem ettől, húztam-halasztottam a döntést, míg rátaláltam a transzfer faktorra.

Eredmény: Már egy héttel a TF TRY FACTOR – napi 3×1 kapszula, és a TF CARDIO – napi 3×2 kapszula alkalmazása után normalizálódott az szívritmusom! Boldog vagyok, az operációra nem is gondolok. Éljen a transzfer faktor!

Nyikolaj Gavrilovics, 80  éves, Jekatyerinburg

35 évig szenvedett szívritmus zavarban, a gyakori torokgyulladás miatt szívbillentyű zavarai lettek. 72 éves korában mesterséges billentyűt építettek be. Egyre rosszabbul érezte magát, egyre gyengébb lett szívtájékon állandó fájdalmai voltak. Napi 2×2 kapszula TF CARDIO-t szedett.

Eredmény: Már 1 hét múlva sokkal jobban érezte magát, megerősödött, nem fájt a szíve, újra tudott örülni az életnek! Az utóbbi 5 évben a mai napig napi 2×1-2- kapszula TF CARDIO-t és TF TRY FACTOR-t szed. Közérzete kiegyensúlyozottá vált.

Оlga, Szurgut

Hosszú évekig magas vérnyomásom volt, az utóbbi 1 évben erős fejfájásaim voltak, szünet nélkül, éjjel-nappal. A vérnyomáscsökkentő gyógyszerektől nagyon fájt a gyomrom, ráadásul semmilyen javulás nem történt.

Megismertem az transzfer faktorokat, elhatároztam, hogy kipróbálom a TF CARDIO-t.

Növekvő adagokban szedtem:

 • első 5 napon –  1×1 kapszula naponta
 • második 5 napon – 1 kapszula reggel, 1 kapszula este
 • harmadik 5 napon– 1 kapszula reggel, 2 kapszula este
 • ez után 2 kapszula reggel és 2 kapszula este.

Amikor elértem a 2х2-es adagot, az első 3 napban nagyon rosszul voltam, de túléltem. Aztán hirtelen jól lettem, a vérnyomásom felső értéke 103-107 lett, azonnal abbahagytama vérnyomáscsökkentők szedését, a mai napig nem szedem őket. A vérnyomásom 125 fölé soha nem emelkedik, legtöbbször 120/80.

A TF CARDIO alkalmazásának első hónapjában egyre kevesebbszer fájt a fejem, 1 hónap és 20 nap után teljesen megszűnt! Nagyon boldog vagyok, újra élni akarok, jókedvűen, vidáman!

Nagyon örülök, hogy találkoztam a TF CARDIO-val, mivel nagyon aggódtam az egészségem jövője miatt.

Áz  Önök kerdéseit mi tovabbitjuk oroszországi orvosoknak.

Top.Mail.Ru