“Az egészséges tüdő és légutak”

  «Az egészséges tüdő és légutak. A légúti asztma megelőzése» program

tudot-autoimmun-transfer-factor
Human lung cancer

Nincs olyan ember, akinek ne lett volna valamilyen légúti betegsége és annak vírusos változata. Az utóbbi időkben a légcsőhurut, hörghurut, gégegyulladás, influenza, légúti asztma, tüdőgyulladás az immunrendszer legyengülése miatt egyre gyakoribbá vált.

A légúti asztma a légutak krónikus betegsége, aminek tünetei a gyakori fulladásos roham, ami a kishörgők átjárhatóságának akadályoztatása miatt alakul ki. A légúti asztma allergiás betegség, ezért különösen fontos a transzfer faktorok alkalmazása, melyek normalizálják az immunrendszer működését, a szupresszoros frakció segítségével csökkentik az asztma allergiát okozó kórokozóit.

Az asztmában szenvedő bármilyen korú gyermeknek rohamok idején, állapotuk javulásáig 2 óránként 1 kapszula TF CLASSIC alkalmazása ajánlatos, aztán vissza lehet térni a megelőzést szolgáló adagokra.

Az asztmában szenvedő bármilyen korú gyermeknek állapotuk súlyosbodása esetén, állapotuk javulásáig 3 óránként 1 kapszula TF PLUS alkalmazása ajánlatos, aztán vissza lehet térni a megelőzést szolgáló adagokra.

Rossz étkezési szokások, melyek csökkentik a meghűléses betegségekkel szembeni ellenállást:

  • TÚLEVÉS. A szervezet fertőzésekkel elleni védelmi képessége csökken, ha túl sok energiát kell felhasználnia a nagy mennyiségben elfogyasztott ételek megemésztésekor. Különösen fontos a nehéz, zsíros ételek elkerülése – például: zsíros húsok, vaj, sajt.
  • A CUKOR bevitelét minimumra kell csökkenteni, kerülni kell a cukros italok és édességek fogyasztását. A vércukorszint emelkedése miatt az immunrendszer működésének hatékonysága csökken.
  • Kerülje a NYÁLKAKÉPZŐ ételek, például a tej és tejtermékek túlzott fogyasztását, mivel ezek elősegítik a meghűléses betegségek kialakulását.
influence-transfer-factor
influence

Eredmények és ajánlások

 Ljubov Szuvorova, 35 éves, Jekatyerinburg

  1. Sokszor voltak meghűléses betegségeim életemben, gyakran volt krónikus mandulagyulladásom. 3×1 kapszula TF CLASSIC-ot használtam naponta 1 hónapon át. A mandulagyulladásom a 3. héten elmúlt, a meghűléses betegségek nem ismétlődtek meg.
  2. Krónikus uveitiszben (retinagyulladásban) szenvedtem, ami félévente kiújult. Napi 3×1 kapszula TF CLASSIC + ТF TRY FACTOR 1 hónapig tartó alkalmazásának köszönhetően az utóbbi 2 évben egyszer sem ismétlődött meg.
  3. A krónikus fülgyulladásom is elmúlt, azóta sem ismétlődött meg.
  4. A 4 hónapig tartó napi 3×2 kapszula TF TRY FACTOR és 3×2 kapszula TF PLUS használata után a herpeszem többé nem újult ki. Оkszana Rjabova, 36 éves, Uljanovszk

A lábon kihordott tüdőgyulladás szövődményei miatt komolyan elkezdtem érdeklődni a transzfer faktorok iránt. Az anitiotikumok mérgező hatása gyakori fejfájáshoz, bélproblémákhoz (emésztési zavarok, puffadás) és fáradékonysághoz vezetett. Egy nap alatt sokszor változott a hangulatom, hol rosszkedvű, hol vidám, hol szomorú, hol dühös voltam. Az arcomon lipómák (zsírpöttyök) jelentek meg.

6 hónapja szedek TF CLASSIC-ot és TF TRY FACTOR-t.

Eredményeim:

Először a bélműködésem normalizálódott. Rendbejött a székletem, az állandó puffadás megszűnt, nem volt szükségem emésztést stimuláló gyógyszerekre. Újra ehetek mindent, amit kívánok, nem kell figyelnem a kellemetlen következményekre.

El is felejtettem, hogy tüdőgyulladásom volt, már nem aggódtam amiatt, hogy ki fog újulni.

Mindig jó a hangulatom, nincsenek dühkitöréseim.

Az arcomról és a kezemről eltűntek a zsírpöttyök, már nem kell sokféle kenőcsöt használnom – ez pénzmegtakarítást jelent!

A legfontosabb, hogy újra van kedvem és erőm élni, dolgozni, a hobbijaimmal foglalkozni!

Кátya, 7 éves, Uljanovszk

2 éves és 10 hónapos korában légúti asztmája alakult ki. A szokásos gyógymódokat használtuk: köhögés és nátha elleni gyógyszerek, antibiotikumok, inhalálás. Hormonkészítményeket is ajánlottak, de ezektől elzárkóztunk. Sok féle BAA – étrend kiegészítő készítményt használtunk, a rohamok ritkábban fordultak elő, de továbbra is Kátya volt a leggyakrabban betegeskedő gyermek az óvodában.

Mikor elkezdtük szedni a TF CLASSIC-ot – 3×1 kapszulát naponta, volt néhány rohama, ami hirtelen kezdődött és gyorsan abbamaradt.  Aztán napi 2×1 kapszula TF CLASSIC-ot és TF TFY FACTOR-t váltogatva alkalmaztunk.

Eredmény: Kátya ritkábban beteg, antibiotikumokra nincs szükség, rendszerint 1 hét alatt meggyógyul. Evés utáni erős bélgörcsei megszűntek. Nemrég díjazott lett az 1 kilométeres korosztályi futóversenyen!