Az egészséges gyermek

influenza_laz-4life

A gyermekek sokkal gyakrabban megfáznak, mint a felnőttek, mivel minden vírusos fertőzések esetében az ő szervezetük még csak ott tart, hogy létrehozza a saját védelmét a kórokozókkal szemben, ugyanúgy, mint a védőoltások esetében. A transzfer faktorok jelentősen felgyorsítják az immunrendszer védekező képességét ennek köszönhetően gyermeke ritkábban lesz beteg.
Cseppfertőzéssel terjedő betegségek – kanyaró, rózsahimlő, bárányhimlő
A kanyaró sajátosságai: Ez a betegség nagyon legyengíti az immunrendszert. Ennek okán különösen fontos a transzfer faktorokat alkalmazni, és a gyermeket el kell különíteni a többiektől annak érdekében, hogy nem fertőzzön, és ő se kapjon el fertőző betegséget más gyermekektől.
Rózsahimlő – vírusos fertőzés, ami cseppfertőzés útján terjed, elsősorban a nyirokrendszert és a lépet fertőzi meg.
Bárányhimlő – cseppfertőzéssel terjed, a 3-as típusú herpesz vírus okozza. Jelenleg még nem létezik védőoltás ellene, ezért majdnem mindenki elkapja.A bárányhimlő vírus a bőr felső hámrétegét támadja meg, amin hólyagok képződnek, amikben átlátszó folyadék van. Ezek a hólyagok leszáradnak és leesnek, nem hagynak nyomot.
A vírusos cseppfertőzés útján terjedő betegségek esetében is nagyon ajánlott a transzfer faktorokat tartalmazó készítmények alkalmazása.

Eredmények és ajánlások

Ljubov Szuvorova, Jekatyerinburg
A kislányom 12 éves, gyakran betegeskedett. 3×1 kapszula TF TRY FACTOR-t adtam neki naponta 3 hónapon át –azóta nem lett beteg.
Mikor furunkulózisa lett, meg kellett operálni, el kellett távolítani a gennygócokat. 2 doboz TF CLASSIC, 3×2 kapszula naponta, és a probléma megszűnt.

Vlágyik, 6 éves, Оdessza
2 hónapig feküdt kórházban krónikus hörghurut miatt, amit még az Epstein Barr vírusfertőzés is tetézett. Nagyon lefogyott, a széklete folyós volt.
Alkalmazás: TF CLASSIC 3×1 kapszula naponta 5 napig, aztán TF TRY FACTOR 3×1 kapszula naponta a TF PLUS-szal együtt – 2×1 kapszula naponta.
Eredmény: állapota már 10 nap múlva jelentősen javult, a széklete rendbejött, 1,5 kg-ot hízott. A leletek kimutatták, hogy az Epstein Barr vírus eltűnt a szervezetéből.

FIGYELEM! A transzfer faktor készítményeket az orvos által előírt kúrával együtt kell alkalmazni.