RioVida-Burst-tri-factor

tf- riovida-stix-4life

Gyümölcslé gél • Étrend-kiegészítő • Egy doboz 15 csomag élelmiszer-gélt tartalmaz • Nettó súly: 450 ml

Az egyik tasak egyszeri transzferfaktoros vitamin-kiegészítő, amely mindenki számára ehető gélben kapható, a gyermekek számára pedig kétszer annyi. A transzfer, a kolosztrum és a tojássárgája előnyeit nyújtja, és antioxidánsokban gazdag Acai bogyók, gránátalma, áfonya, bodza és lila szőlő keverékével van ellátva. A RioVida Burst portugálul az “Élet folyója” szót jelenti. Ez egy finom módja annak, hogy felfrissítse a napot, és rengeteg vitaminnal töltse fel.

Előny

A világ első és egyetlen finom ételzseléje, a 4Life Transfer Factor.
Támogatja az egészséget és a vitalitást.
Táplálkozási értéket biztosít: A kolosztrum és a tojássárgája bizonyított előnyökkel rendelkezik minden korosztály számára. A RioVida gyümölcslé antioxidánsokban gazdag, kényelmes csomagolásban, napi egy adagként történő felhasználásra.
Minden adag 30 mg C-vitamint tartalmaz, egy tápanyagot, amely hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez és a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

Hozzávalók

Almalé (Malus domestica (Borch) Borch.), Szőlőlé (Vitis vinifera L.), áfonyalé (Vaccinium corymbosum L.), acai (Euterpe oleracea C. Martius), gránátalma leve (Punica granatum L.), emulgeálószer ( növényi glicerin), bodza leve (Sambucus nigra L.), 4Life háromfaktoros képlet (szarvasmarha-kolosztrumból (tejből és tojássárgájából), gélképző szer (xantángumi, guargumi), bogyókrém aroma, C-vitamin és emulgeálószer (monogliceridek) ) …

Útmutatás: Gélpótlás sport után vagy vitamin “ízletes” a gyermekek számára.

Élvezze a napi egy csomagot. Kiváló kiegészítő sport után.

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítőket nem szabad a változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód helyettesítésére használni. Tartsa távol a gyermekektől.

Top.Mail.Ru