«Az egészséges férfi,nő program»

«Az egészséges férfi» program

Man-Woman-4life-transfer-factor

TF ТRY FACTOR  – 2×1 kapszula naponta
ТF CARDIO  – 2×2 kapszula naponta
ТF PLUS  – 3×1 kapszula naponta
Protein PRO TF  – 1 mérőkanállal 1-2x naponta

A férfiak egészsége nagy mértékben függ a  «második szívük» – a prosztatájuk állapotától. A húgyhólyag fölött helyezkedik el, lefedi a belőle kiinduló húgyvezetéket. A férfiak többségénel a kor előrehaladtával elváltozások következnek be: adenóma alakul ki, a prosztata mérete megnő, ennek következtében a vizelet nem tud akadálymentesen távozni. Az adenóma kialakulását a prosztatagyulladás idézi elő, ami felfázás, fertőzések, a kismedence funkcióinak lelassulása, a nem kielégítő szexuális élet, vagy a hiponid miatt alakulhat ki. Rendszerint impotencia és terméketlenség is kialakul.

A prosztata egészsége érdekében elsősorban a fertőzésekkel szemben kell védekezni. Ebben fontos szerepet játszik az immunrendszer, aminek optimális működéséhez transzfer faktorokra van szükség.

Eredmények és ajánlások

 Оleg Konsztantyinovics, 58 éves, Jekatyerinburg

Fiatalkoromban felfáztam, aminek az lett a következménye, hogy alhasi fájdalmaim lettek, váladékos lett a vizeletem és a potenciámmal is problémák voltak. Egyik ismerősöm mondta, hogy próbáljam ki a transzfer faktort. Növekvő adagokban szedtem a TF CLASSIC-ot:  1-2-3 kapszulát,  1 dobozzal 15 nap alatt. Aztán 3×2 TF TRY-t és 3×2 TF PLUS-ot szedtem.

Az eredmény minden várakozásomat felülmúlta! Először az alhasi fájdalmaim kicsit súlyosbodtak, de ez után nagyon gyorsan jól lettem, már el is felejtettem. Tiszta lett a vizeletem, de ami a legfontosabb, hogy újra kedvem támadt a feleségemet ágyba vinni. Mintha 20 évet fiatalodtam volna! A feleségem nagyon örül, újra együtt alszunk!

«Az egészséges nő» program

eros_immunrendszer-transfer-factor

   ТF ТRY FACTOR  – 2×1 kapszula naponta
   ТF BELLE VIE  – 2×1 kapszula naponta
  ТF PLUS  – 3×1 kapszula naponta
  Protein PRO TF – 1 mérőkanállal 1-2x naponta

A menstruációs ciklus rendellenességei

A mentruációs ciklus ritmikusan ismétlődő folyamat, ami az endokrin rendszer és a központi idegrendszer közreműködésével jön létre. A ciklus rendellenességeit lelki betegségek, stressz, túlzott fizikai vagy szellemi terhelés és fertőzések is kiválthatják.

A nők 80%-a változó mértékben érzelmi és fizikai diszkomforttól szenved a menstruáció előtti napon.

Harc a menstruációt megelőző diszkomfort érzéssel

 10 nappal a «kritikus napok» előtt gondosan állítsa össze étrendjét és feltétlenül tartsa be. Friss zöldségeket és gyümölcsöket, héjában sült burgonyát (káliumforrás) sütőtököt, hajdinakását, rizst és csonthéjasokat iktasson be. Különösen hasznos a szójatartalmú termékek fogyasztása, mert ezek a hormonális viharok idején erősítik a szervezetet. Gyakran egyen kis adagokat, kerülje a túl sok édesség, kávé és zsíros ételek fogyasztását, csökkentse a só és csípős fűszerek fogyasztását.

  1. Találjon időt olyan testgyakorlatokra, amik a kismedence vérellátását segítik elő. A guggolás, hajlás, csípőforgatás és a hatha jóga elemei a segítségére lesznek.
  2. Tartsa fenn a jókedevét, dolgozza ki magában azt a képességet, hogy mindenben csak a jót látja. Ez a taktika csökkentheti az idegrohamok és a depresszió kialakulását.

A petevezetékek krónikus gyulladása

A krónikus andexit vagy szalpingooforit (a petevezetékek és a petefészek gyulladása) nagyon elterjedt betegségek. Fertőzések, felfázás, kimerültség, lelki és testi túlhajszoltság válthatja ki. Azonban a fő ok a szevezet ellenállóképességének gyengülése.

A transzfer faktorok alkalmazása segít az immunrendszer megerősítésében.

Meddőség

A statisztikai adatok szerint minden 10. házaspár nehézségekkel küzd a gyermeknemzést illetően. Az esetek 60%-ban ennek oka a női meddőség. Ezt a petefészekben lévő daganat, a kismedence gyulladása, ciszta, endometrózis vagy a hormonegyensúly felbomlása idézi elő. Ezek leggyakrabban ez az imunrendszer legyengültségével függenek össze.

A transzfer faktorok megoldják ezt a problémát, hozza rendbe immunrendszerét! Azok a nőgyógyászok, akik transzfer faktor alkalmazását ajánlják betegeiknek, nagyon sok pozitív kimenetelű kezelést tudnak maguk mögött.

«A közérzet javítása érdekében a menstruáció megkezdődésétől a klimaxig minden nő számára hasznos a TF BELLE VIE alkalmazása. Biztos vagyok benne, hogy a termék összetevői óriási hatással lesznek az életminőségükre.»

Dweyn Townsend, az amerikai szülész-nőgyógyászok egyesületének tagja

 Тranszfer faktorok terhes anyáknak

 A Transzfer Faktor 70 éves létézése óta a világon sehol sem mutattak ki ellenjavallatot a transzfer faktorok terhes anyáknál történő alkalmazásánál. A terhes anya nem lehet beteg, ez nagy mértékben kihat a magzatra. Nagyon fontos, hogy az immunrendszer megfelelően működjön.

Mi tud jobban hatni az immunrendszer megerősítésére, mint a transzfer faktor, amit maga a természet ad?!

A terhesség teljes ideje alatt, megelőzés céljából napi 3×1 kapszula TF CLASSIC-ot ell szedni evés közben. Ez az egyszerű feladat segít elkerülni a terhesség okozta szövődményeket és egészséges gyermek születik.

Eredmények és ajánlások

 Ljubov Szuvorova, 35 éves, Jekatyerinburg

1 hónap alatt helyreállt a menstruációs ciklusom, napi 3×1 TF BELLE VIE kapszulát szedtem. Ezzel egyidejűleg a bőröm simasága, színe és állaga is sokat javult.

Тrubnyikova Darja, 22 éves, Uljanovszk

Az epilepsziám miatt szedett antikonvulszánstól másfél évig nem menstruáltam. Akkor 18 éves voltam. Napi 3×1 TF CLASSIC kapszulát szedtem. 2 hónap múlva a menstruációs ciklusom helyreállt.

28 éves nő, Uljanovszk

Nőgyógyászati asszisztens vagyok. Néhány évig nem tudtam teherbe esni, annak ellenére, hogy a főorvos vizsgált és kezelt. Hosszas rábeszélés után elkezdtem TF CLASSIC-ot szedni növekvő adagokban: 1-2-3, аztán 1 doboz TF TRY-t a megelőzési adagokban. Ezután teherbe estem, és egészséges kisfiút szültem. Boldog vagyok! Mindenkinek, aki nem tud teherbe esni, szívből ajánlom a TF-et!

49 éves nő, Uljanovszk

Nőgyógyászati asszisztens vagyok. 1 évvel ezelőtt endometrózist állapítottak meg nálam. 6 hónapig szedtem napi 3×1 TF TRY-t. Eredmény: A legutóbbi ultrahangos vizsgálat alkalmával kiderült, hogy az endometrózis eltűnt, ami nagy csodálkozást váltott ki a kezelő orvosomból és a főorvosból is.

Valentyina Mihajlovna , 51 éves Uljanovszk

Tejmirigy daganat miatt kezdtem TF PLUS-t szedni. 6 hónapig fájt a jobb mellem, a lapockám és a hónaljam, egy 1 cm-es góc alakult ki.

Nagy csodálkozásomra és örömömre 1 kapszula TF PLUS bevétele után reggel már nem éreztem fájdalmat a mellemben, de 1 hét múlva elkezdett viszketni. Ez 3 hétig tartott, aztán a góc helyén kiütés keletkezett. A fájdalom többé nem tért vissza, 4 hónap múlva a mammográfiai vizsgálat semmilyen elváltozást nem mutatott ki.

1-1 doboz TF PLUS-t és TF CLASSIC-ot szedtem. Nagyon régen nem éreztem magam ilyen erősnek.

9 hónap múlva elmúltak az allergiáim – 5 évig szenvedtem a csokoládé, eper, szúnyogcsípés, antibiotikumok, analgetikumok miatt keletkezett csalánkiütésektől

1 éve már nem szedek TF-et, az allegriám megszűnt, minden ételt ehetek, amit korábban nem tehettem meg, mert krónikus hasnyálmirigy gyulladásom volt. Megfázásos tüneteim egyáltalán nem voltak ez alatt az idő alatt.