Bank EU 4life Research

valtozott_a_forint_
valtozott a forint_

Tisztelt 4Life Terjesztők/Disztribútorok!

Bankunk a 4Life Research céggel együttműködő intézmény. Célunk az, hogy minél olyan több eszközt mutassunk be Önöknek, melyek segítségével üzleti tevékenységüket fejleszteni tudják, és sikeressé válhatnak.

A Visa és MasterCard bankkártyákkal történő fizetésen kívül újabb lehetőséget kínálunk Önöknek: számlát nyithatnak az alább megnevezett bankban, ahol közvetlenül készpénzzel, előre tudnak fizetni a megrendelt termékért országuk bármely bankjában.

Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az alábbi információkat:

A Banco Santander 4Life Research Spain SL bankszámla minden olyan terjesztő számára elérhető, aki Ausztriában, Belgiumban, Bulgáriában, Cipruson, Csehországban, Dániában, Észtországban, Finnországban, Franciaországban, Görögországban, Magyarországon, Írországban, Olaszországban, Lettországban, Litvániában, Máltán, Luxemburgban, Hollandiában, Lengyelországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Svédországban és Svájcban adja le rendeléseit.

A bank neve: Banco Santander

A számla neve: 4LIFE RESEARCH SPAIN SL

Bank Awift BiC: BSCHESMM

*IBAN: ES9700491819162611023708

 Hogyan kell fizetni?

A bank számára meg kell adni a rendelés azonosító számát és az átutaláshoz szükséges banki adatokat.

  1. Hívja a  +36 80 088 108 telefonszámot, mondja el a banki ügyintézőnek, hogy készpénzes átutalással szeretné kifizetni rendelését. Ezután meg kell adnia az Ön azonosító számát/ID.

Adja le a termékek listáját, amelyeket meg szeretne rendelni. Ezt az iroda munkatársa összeállítja, ami később megjelenik az Ön személyes számláján.

  1. A 4Life Research barcelonai bankjával lebonyolított telefonhívása után kap egy értesítést az e-mail címére, amiben ott lesz a rendelés száma és a küldemény végösszege.
  2. Az e-mailben kapott rendelési számával és a 4Life Research Spain SL által adott számlaszámmal* menjen be Magyarország bármelyik bankjába. A banki ügyintéző átveszi Öntől a készpénzt (forintban vagy euróban) és lebonyolítja küldeményének kifizetését. Erről nyugtát kap, amit feltétlenül őrizzen meg!
  3. Amint a pénz megjelenik a spanyolországi bankban, összeállítják Önnek a küldeményt, amiről e-mailben kap értesítést. Mivel minden bank másképp működik, lehetséges, hogy a pénz csak 2-3 nap múlva érkezik meg. Az átutalást követő napon érdeklődhet telefonon, hogy megérkezett-e a pénz a barcelonai bankba.

Figyelem!

Jegyezze meg az ID cégben lévő azonosító számát! Ezt mindig meg kell adni a 4Life Europe banki ügyintézőjének arra az esetre, ha bármilyen kérdés felmerül. Ha nem tud angolul, tanulja meg az azonosító számát egyesével elmondani, mert ezt időnként kéri a telefonkezelő, mielőtt átkapcsolja Önt a magyarul beszélő munkatárshoz.

Ha készpénzzel fizet, meg kell várni, hogy a banki tranzakció megtörténjen Magyarország és Spanyolország között. Miután a tranzakció végbement, a banki ügyintéző azonnal kiállítja Önnek az átutalásról szóló visszaigazolást. Azonban a különböző átfutási idő miatt tanácsos tisztázni, hogy meg lehet-e várni a visszaigazolást, vagy később vissza kell menni érte.

Ha Önnek, vagy banki ügyintézőjének kérdései merülnek fel, hívja a +36 80 088 108 telefonszámot.

Sok sikert kívánunk!