Az átviteli tényezők alkalmazása

Az átviteli tényezők alkalmazása

Az átviteli tényezők használatakor nem szabad megfeledkezni annak fő tulajdonságairól: az abszolút biztonságról és a test védekező képességének normál helyreállítási képességéről.

Az immunrendszer, miután visszanyerte erejét és “visszanyerte látását”, a lehető legjobb módon rendezi a dolgokat a testében!

A transzfer faktor nem gyógyszer, hanem természetes összetevőkből álló szabályozó mechanizmus, ami az immunrendszer optimális működését szolgálja, ennek köszönhetően szervezetében minden a legnagyobb rendben lesz!

orvos-betegseg-Alkalmazás-tf

A transzfer faktor alkalmazását érintő általános javaslatok

 Evés előtt vagy közben, vízzel együtt kell bevenni.

 1. Legjobb a TF CLASSIC készítménnyel kezdeni, növekvő adagokban:
 • 5 napig – 3×1 kapszula naponta
 • 5 napig –3×2 kapszula naponta
 • 5 napig – 3×3 kapszula naponta
 1. Ezt követően lehet áttérni valamelyik célirányos programra.
 2. Felnőttek számára minden doboz 1 havi adagot tartalmaz, amiben annyi kapszula van, amennyire 30 napon át szükség van. Például:

ТF CLASSIC, ТF PLUS (90 kapszula) – 3×1 kapszula naponta

ТF TRY FACTOR, ТF BELLE VIE (60 kapszula ) – 2×1 kapszula naponta

ТF CARDIO, GLUCOUCH (120 kapszula ) – 2×2 kapszula naponta

 1. Gyermekeknek az alábbi módon csökkentett adagokat adjunk:
 • 0- 7 éves korig – a felnőtt adag 1/3-a (ТF CLASSIC 1×1 kapszula naponta). Csecsemőknek szórjuk bele a kapszula tartalmát az ételükbe.
 • 7-12 éves korig – a felnőtt adag 2/3-a
 • 12 évnél idősebbeknek – annyi, mint a felnőttek esetében
 1. Krónikus betegségek esetében a transzfer faktorok alkalmazása a kétszeresére növelhető (6-os program), rákbetegségek esetében háromszorosára (9-es program)
 2. Krónikus betegségek súlyosbodása esetén ajánlatos a célirányos készítmények (CARDIO, PLUS, GLUCOUCH, BELLE VIE) alkalmazását ideiglenesen felváltani a ТF CLASSIC vagy a ТF TRY FACTOR-ra. A súlyosbodás legyőzése után vissza kell térni az Ön által választott célirányos készítmények használatához. Ajánlatos egyidejűleg 2×1 SUPER DETOX-ot bevenni naponta.

Súlyos fertőzéses betegségek esetében ajánlatos az állapot javulásáig egyszerre 5 kapszula TRY FACTOR-t és 2 kapszula SUPER DETOX-ot bevenni óránként (1 nap 15-18 kapszula bevétele is lehetséges). Gyógyulás után vissza kell térni a megelőzéshez szükséges adagokhoz.

influenca-csalad-4life

Súlyos allergiás vagy autoimmun betegségek esetében ajánlatos az állapot javulásáig egyszerre 5 kapszula TF CLASSIC-ot bevenni, aztán 1 kapszulát óránként (1 nap 15-18 kapszula bevétele is lehetséges). Gyógyulás után vissza kell térni a megelőzéshez szükséges adagokhoz.

A transzfer faktor tartalmú helyi alkalmazásra előállított készítmények (rendszerint ТF CLASSIC, TF TRY FACTOR és a TF PLUS):

 • Orr- és szemcseppek (forralt vizes oldat)
 • Inszufláció – porkészítmény bevitele az orrlyukakba
 • Transzfer faktor tartalmú, semleges végbél- és vagina gyertyák
 • Transzfer faktor tartalmú kenőcsök és hintőporok
 1. 11. A transzfer faktorok alkalmazásának időtartama 9 hónap vagy még hosszabb. Az egészség érzékelhető javulása rendszerint 3 hónap elteltével jelentkezik

Az átviteli tényező nem célja egy adott betegség kezelése, hanem egy természetes mechanizmus az immunrendszer optimális állapotának szabályozására és fenntartására, minden ajánlást meg kell egyeztetni a kezelő orvossal.

Alekszej Krajnov, praktizáló orvos, neurológus, gerincgyógyász, táplálkozási szakértő, az egészség természetes úton történő helyreállításának szakértője.

Yulia Krajnova, zsigerekkel foglalkozó belgyógyász, reflexológus, táplálkozási szakértő, bőrgyógyász

A könyvből vett információk:Аlekszej  Krajnov , Yulia Krajnova,”Тranszfer faktor – kulcs az egészséghez”.