4life Transfer Factor Classic

  4Life Trasfer Factor Classic

TRansfer Factor Classic

A 4Life Transfer Factor Classic a cég eredeti formulája, amely a szarvasmarha előtejének transfer factorait tartalmazza.

A termék elősegíti az immunrendszer egészséges működését. Ennek eredményeképp más szervek is összehangoltan kezdenek működni, és a szervezet föltöltődik energiával.

Összetevők: XF Ultrafactor (a szarvasmarha előtejéből nyert transzfer faktorok koncentrátuma) – 200 mg/kapszula, maltodesztrin, hidroxipropilmetilcellulóz (a kapszula bevonata)

Transzfer faktor molekulákat tartalmaz, amelyek átadják az immun információt az éretlen sejteknek, és kitanítják őket, továbbá a szarvasmarha előtej egyéb természetes összetevőit, amelyek szintén segítenek “behangolni” az immunrendszert.

Ezek a molekulák, amelyek az immun információk átadására szolgálnak, elősegítik, hogy az immunrendszer hatékonyabban ismerje föl az egészséget fenyegető veszélyeket, válaszoljon rájuk és megjegyezze őket.

A transzfer faktorok nem fajspecifikusok. A bennük rejlő információ általános érvényű és valamennyi emlős élőlény immunrendszere befogadja őket.

                            A termék jellemzői:

A 4Life Transfer Factor Classic ideális eszköz az immunrendszer megerősítésére, elősegíti a baktériumok, vírusok és paraziták fölismerését, megsemmisítését és emlékezetbe vésését. Az immunrendszer gyakorta “nem vesz észre” bizonyos fertőzéseket – a 4Life Transfer Factor Classic segít a rendszer “átprogrammozásában”, hogy helyreálljon e képessége.

A transzfer faktor “az immunrendszer esze”, ő tanítja meg a sejteket a helyes és hatékonyan működésre.

Már 4 órával azután, hogy elkezdték a 4Life Transfer Factor alkalmazását, az immunrendszer természetes ölősejtjeinek aktivitása 103 %-ra, 48 óra múlva pedig már 204 %-ra nő.

Egyidejűleg ez a termék képes rá, hogy “lecsillapítsa” a túlbuzgó immunrendszert, ugyanis különösen erős benne a szuppressziós (“megrekesztő/elakasztó”) funkció. Ezért alkalmazzák gyermekek, várandós anyák, valamint allergiás és autoimmun betegségben szenvedők esetében is.

– A korral illetve a stressz hatására az NK- (természetes ölő) sejtek aktivitása csökken, ami krónikus fáradtságot, idült betegségeket és rákot idézhet elő.

– A 4Life Transfer Factor Classic elejét veszi az autoimmun és allergikus reakciók kialakulásának, normalizálja az immunválaszt.

– A 4Life Transfer Factor Classic megkönnyíti a kemoterápia, a besugárzás és az antibakteriális kezelés elviselését, ha az orvos ilyen gyógymódot rendelt el.

Women-and-children-csaladKinek különösen ajánlott a 4Life Transfer Factor?

– a gyakran betegeskedő gyerekeknek – az immunrendszer működésének javítására, a fertőző és szomatikus megbetegedések megelőzésére

– gyerekeknek az első védőoltások időszakában – 10 nappal az oltás előtt és 10 napon át utána. Az a tapasztalat, hogy a gyermek így könnyen, bonyodalmak nélkül viseli el a védőoltást

– allergiás betegségben szenvedőknek. A Transfer Factor szuppressziós (csillapító/elakasztó/megrekesztő) funkciója szabályozza az immunrendszer aktivitását és képes megállítani az allergikus reakciókat a szervezetben

– autoimmun betegségben szenvedőknek. Az ilyen embereknek a 4Life Transfer Factor Classic alkalmazása a legvalószínűbb módja annak, hogy teljesen megszabaduljanak betegségüktől, vagy tüneteik tartósan enyhüljenek, és így ne kelljen hormonkezelésben részesülniük. A transzfer faktornak az adott esetben egyszerűen nincs alternatívája.

– a gyakorlatilag egészséges embereknek, hogy immunrendszerükben elegendő tartalék legyen a kórokozókkal szembeni harcban, és idejében tudják megsemmisíteni a szervezetben kialakuló rosszindulatú és mutáns sejteket.

– idült betegségben szenvedőknek ugyancsak ajánlatos a 4Life Transfer Factor Classic alkalmazása, hogy a lehető legkönnyebben fölélesszék immunrendszerüket.

Fontos! Betegség esetén a terméket komplexen kell alkalmazni a Transfer Factor család más készítményeivel és az orvos által rendelt gyógymóddal.

       TF- Classic-4life

               TF Classic 4life                     Alkalmazási javaslat:

 – betegségek megelőzésére: felnőtteknek naponta háromszor egy kapszula

– gyerekeknek 5 éves korig napi egy kapszula

– gyerekeknek 5 és 12 éves kor között naponta kétszer egy kapszula

Betegség esetén a dózis növelhető – de feltétlenül konzultálni kell olyan orvossal, akinek van tapasztalata a transzfer faktor alkalmazásában.

A 4Life Transfer Factor Classic terméket sikeresen alkalmazzák fertőző és paraziták okozta betegségek gyógyításában, rosszindulatú daganatok, allergikus, autoimmun és endokrinológiai zavarok, valamint az elhízás és a stressz kezelésében.

A 4Life Transfer Factor Classic teljesen veszélytelen, sőt: ajánlott várandós asszonyok számára (a magzat könnyebb kihordása és a fertőzések megelőzése érdekében), valamint   bármilyen kórokozótól megbetegedett gyerekeknek, életkoruktól függetlenül.

Súlyos betegség (influenza, torok- vagy mandulagyulladás) esetén még a gyerekek is bevehetnek óránként egy-három 4Life Transfer Factor Classic kapszulát, amíg nem lesznek jobban. Később át lehet térni egy fönntartó dózisra, de ha a beteg állapota romlik, megint lehet adni a maximális adagot.

Ha nincs lehetőség folyamatosan alkalmazni a 4Life Transfer Factor Classicot, a szezonális megbetegedések időszakában tavaszi és őszi kúrát lehet folytatni, hogy csökkentsük a meghűléses, vírusos, és egyidejűleg a daganatos megbetegedések kockázatát.

Krónikus megbetegedések esetén a 4Life Transfer Factor Classic alkalmazásával egy-két kúra után abba lehet hagyni a diétát, a szervezet kezdi elviselni azokat az élelmiszereket, amelyeket korábban nem fogadott jól.

Az immunitás a korral folyamatosan csökken, a transzfer faktor segíti hatékony működését, a természet éppen erre a feladatra szánta.

Top.Mail.Ru