A rák a 21. század gyilkosa

A rák a 21. század gyilkosa

Használati útmutató a Transzfer Faktor alkalmazásához rákos megbetegedések esetében

mellrak-hungary-transferfactor

A rákos-romboló sejtek megjelenése a szervezetben azt jelenti, hogy megszűnt az immunrendszer felügyelete. A kémcsövekben elvégzett kísérletekben a rákos sejtekhez egészséges immunsejteket tettek. 48 óra leforgása alatt a rákos sejtek 5%-a pusztult el. Más immunsejteket Transzfer Faktorral vegyítve néhány órán át hagytak „kommunikálni”, vagyis a normál immunsejtek megkapták a megfelelő védelmi információt. Ezt a keveréket ugyanolyan mennyiségben, ugyanannyi időre hozzáadták a rákos sejtekhez, melyeknek 95%-a pusztult el!  Ezt azt jelenti, hogy a kompetens immunrendszer, amelyik érzékeli a romboló sejteket, és képes gyorsan reagálni rájuk, könnyen megbirkózik a rákos folyamatok megállításával még a folyamat legelején. De csak a kompetens immunrendszer képes erre!

cancer cell-4life-transfer-factor
A rákos-romboló sejtek

Az Oroszországi N. N. Blohin Onkológiai Centrumban végzett klinikai kutatások kimutatták, hogy az immunhiányos rákos betegek komplex terápiájában a Тranszfer Faktor alkalmazása a legtöbb esetben az immunrendszer normális működését, a betegek állapotának javulását eredményezte. A kísérletek keretein belül a Transzfer Faktor természetes daganat és citotoxikus aktivitást gátló immunsejtekre való hatását vizsgálták. A citotoxis megnagyobbodása átlagosan 18%-80%-ig terjedt, ami gyakorlatilag megegyezik az IL-2 (Interleikin 2, az onkológusok legjobb immunaktivátora) által hozott eredményekkel. Ez a készítmény tízszer drágább, és sok mellékhatása van, sok esetben ellenjavallt. Ezek a tények megalapozzák, hogy a Тranszfer Faktort elsődleges és másodlagos készítményként kezeljük a rákos megbetegedések megelőzése és kifejlődésének megakadályozása és lelassítása érdekében. Sok onkológus „fedőként” használja a TF készítményeket.

akademik-bokovoj-
A Kreml Kórház ellenőrző osztályának vezetője, Bokova professzor

A TF jelentősen csökkenti a kemoterápia és sugárterápia mellékhatásait, megakadályozza a súlyos immundeficit kialakulását, normalizálja a vérképet, vagyis lehetővé teszi, hogy az orvos teljes körű gyógyítást tudjon végezni. Azokban az esetekben, amikor az általánosan elfogadott gyógymódok már nem használnak, kilátástalanná válik a helyzet, a betegnek csak szimptomatikus terápiát ajánlanak, sok orvos Oroszországban és külföldön is a TF nagy adagokban való alkalmazását javasolják. Több száz ilyen eset ismert. Korai még végső következtetéseket levonni, de azt határozottan ki lehet jelenteni, hogy a betegek közérzete és életminősége hamar javul, fájdalmaik jelentős mértékben enyhülnek, az intoxikáció csökken, kiütéseik teljesen eltűnnek, jobb lesz a vérképük.

Pinaev-onkolog-russia
Pinaev – onkológus Oroszországból

Áz  Önök kerdéseit mi tovabbitjuk oroszországi orvosoknak.