Új tag regisztrációja a 4 life Research USA rendszerbe

Új tag regisztrációja a 4 life Research USA rendszerbe

Club- 4life- Research-
Club 4life Research

Információ a forgalmazók részére.

Ha Ön, mint tényleges forgalmazó, szeretne regisztrálni egy új tagot, akkor kérem használni ezen a WEB oldalon lévő formációt! (http://transferfactor.hu)

Amennyiben az új jelentkező vásárolni szeretne valamilyen terméket, a tényleges forgalmazó, a saját személyes fiókjából köteles végrehajtani az új tag regisztrációját. Ezáltal biztosítva, hogy az új tag az ő szponzoráltja lesz. A regisztráció után az új tag is forgalmazóvá válik, saját szponzori számmal, saját személyes fiókkal és a vásárlás során egyből jogosult a 25%-os vásárlási kedvezményre.

A regisztráció sikeres végrehajtásához szükséges megadni a “levéltartalom” részben az új tag következő adatait: vezetéknév, keresztnév, a csomag kézbesítésének címe, telefonos elérhetőség, személyigazolvány száma, az új tag e-mail címe, a belépési jelszóval. Figyelem! A sikeres regisztráció után, kérem a jelszó megváltoztatását!

A regisztrációt végrehajtó disztribútortól is kérem az ő E-mail címének megadását. Erre a címre tudjuk megküldeni az új tag hivatalos regisztrációját.

Az új tag regisztrációjáról a regisztráló disztribútor a saját oldalán is meg tud győződni.

Figyelem: a regisztrációs űrlap kitöltése az új tag nevében történik, az Önök segítségével!
    Top.Mail.Ru