A személyes fiók az online áruházunk

A személyes fiók az online áruházunk

viza-kartya-fizetes-bankban

A személyes fiók mindenekelőtt az online áruházunk. Megrendeléseket magunknak készítünk, üzletünk címlinkjét kiosztjuk barátoknak, ismerősöknek. Ők, akárcsak mi, személyes webáruházunkból is leadhatnak rendelést, számukra 20% lesz a kedvezmény.

Amikor belépünk a 4Life fiókunkba a számunkkal és jelszavunkkal, megnyílik a Dashboard oldal, amelyen a havi eredményeinket látjuk (jobb oldalon) Megrendelései és szerkezete. Ebből is látszik, mire kell törekedni ahhoz, hogy több képzettséget szerezzen, hogy a cégtől díjazást kapjon a munkáért.

Mi ez a munka?

Ez nem munka, hanem a transzfer faktor népszerűsítése és terjesztése az egész világon. Van egy bizonyos út a cégben, képesítés. Sok van belőlük, és az Ön számára aláírt forgalmazóktól származnak. A vásárlók és az üzletépítők emberei. Az első komoly minősítés: Gyémánt. Minden minősítéssel növekszik a szerkezete, a havi összes rendelése. Az összes pont összeadásával minden hónapban jutalmakat kap. (8. a fizetés napja).

Hogyan kell használni személyes fiókját?

Javasoljuk, hogy nyissa ki az összes ablakot, és fontolja meg a cég által biztosított lehetőségeket.

Koncentráljunk a főre

Jelentések – Itt található az összes jelentés, minden információ a struktúra munkájáról.

Business Resources, a munkához szükséges dokumentumok listája.

4Life University – képzés és videó az Ön számára.

A disztribútorokkal végzett munkánk során a legfontosabb, hogy megértsük, hogyan hozzunk létre eurós bevételt rendeléseinken, struktúránk megrendelésén keresztül. A marketing ismerete a jó kereset sikere a vállalatnál, melynek kifizetése a vállalatnál elfoglalt pozíciójától függ.

Bónusz összefoglaló jelentés – Generációs,

Bónuszok euróban, amelyeket a bankszámlánkra kapunk a szerkezettől. A Generációra kattintva részletes jelentést láthat minden hónapról.

Beiratkozási jelentés – Jelentés a regisztrált személyesen meghívottról

Az összes személyes meghívott pontokkal az aktuális és az előző hónapokban.

FrontLine jelentés

Az első sor (első szint) az aktuális és az előző hónap pontjaival.

Rangváltozási jelentés – Jelentés a rang (minősítés) változásáról

Nézze meg, kik léptek felfelé vagy lejjebb a szervezetében a múlt hónap óta.

Rendeléstörténet – Rendelések története (saját)

Itt található az összes számla (INVOICE) rendelési számokkal, amelyek a csomagokhoz tartoznak. Ezeken a számlákon minden látható: a rendelés értéke, a személyes rendelési kedvezmény, a szállítási költség és az AFA 27%, az ingyenes termék és a felhalmozott jóváírással megváltott termékek.

Hogy áll a 25% kedvezmény rendeléskor?

A személyes megrendelés 25%-os kedvezménye a rendelés kifizetésekor kerül levonásra és ezen a számlán jelenik meg. Kiszámítása a következőképpen történik. Csak az Ön konkrét LP-beli rendelésének összege vesszük alapul, míg a Hűségprogramban történő rendelés esetén az ingyenes termék LP-értéke és a kreditpontokkal történő beváltáskor a termékek LP-értéke (Beváltás) nem adható hozzá: Például,

Rendelés LP-100 LP-ben x25% x 0,769 = kedvezmény euróban 0,769 -euróról euróra átváltási tényező.

Ezen az oldalon a számláját a rendelési számra kattintva tudja kinyomtatni.

Rapid Rewards Report – jelentés a gyors jutalmakról

Ez egy nagyon szép marketingfogás a cégtől.

25% kedvezmény az újoncok első rendeléséből, amint az Ön üzletéből rendel. Csak kattintson a Részletek megtekintése lehetőségre.

Beváltási jelentés – Vásárlási előzmények

Beszámoló a hitelek elhatárolásáról és kiváltásáról (Hűségprogramban résztvevőknek).

A cég marketingje gyors bevételszerzést tesz lehetővé!

Builder Bonus jelentés –amint aláír egy forgalmazót, 4life üzletépítővé válik.

Az Builder bónusz jelentés lehetővé teszi, hogy megtekintse a Builder Bónusz minősítés pontszámát. 60 euro kap a számlájára, ha az egyik hónapban van 2 kezdő 200 LP vagy több rendelési mennyiséggel (egyszerű rendelés vagy hűségben), saját magának van rendelése a Loyaltyban, és a következő és a 3. hónapban mindenkinek rendelése lesz a hűségben. A 3. hónapban 60 eurót kap. Egy hónap alatt 4 pár ilyen kezdő lehet (320 euró 3. hónapban).

2020 óta megjelent a cég ajándéka.

Ez annak az első vásárlónak a bevétele, aki először rendelte meg az Ön online áruházából. A vevő 20% kedvezményt kap, Ön pedig saját 25%-ot kap a teljes rendeléséből euróban. Nagyon jó, ha gyorsan és azonnal eurót kap bankszámlára vagy személyes számlájára. Csak egyszerű rendelés leadásával használhatja őket.

Sok más jelentés magasabb rangra vonatkozik.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .