Egészség es immunitás

previous arrow
next arrow
Slider

 

Az egészség és az immunrendszer

A mai világ gyorsan fejlődik, ami nem mindig hasznos az emberiség számára. Az élelmiszer- és gyógyszeriparban bevezetett új technológiák fejlődése zsákutcába vezetett. Ez a két iparág egyidejűleg táplál és elpusztít minket. Nem lehet az egész világot táplálni, még kevésbé lehet a helytelen táplálkozás miatt kialakult betegségeket gyógyítani. Mit lehet tenni ez esetben? Tudja-e Ön, mi képezi az egészség alapját? Hogy lehet egészséges életet biztosítani önmagunknak és gyerekeinknek? Az utóbbi 70 év kutatásai alapján megállapítható, hogy az egészség alapja különleges molekulák jelenlététől függ a szervezetben, amiket transzfer – átviteli – faktoroknak (TF) hívnak.

Ez egy ősi rendszer, amely már több százmillió éve megőrzi a gerincesék egészségét. Mi a TF valójában? Ezek különleges molekulák, amelyek aminosav formájában információt rejtenek a szervezet számára a mikrobák, vírusok és rákos sejtek felismerését és elpusztítását illetően.

A TF molekulák a fehérjékre hasonlítanak, nagyon kicsik, átlagosan 44 aminosav molekulából állnak. Ezek a molekulák egyformák minden gerincesben, nemzedékről nemzedékre adják át a túléléssel kapcsolatos információkat. Őseink éppen ezeknek a csodálatos molekuláknak köszönhetően voltak egészségesek, mosatlan gyökerekkel táplálkoztak és pocsolyából ittak.

Hogy maradtak életben? A születés utáni első órákban az anya előtej formájában TF-et ad át gyermekének. Az előtejet a tejmirigyek termelik a szülés utáni három napban, amely körülbelül 2% TF-et tartalmaz.

Ez egyfajta immunrendszeri programozás az újszülött számára. Éppen a TF jelenlététől függ, hogy a gyermek életben marad-e, vagy meghal. Az állatorvosok tudják, hogy ha nem adnak a kisborjaknak előtejet, azok elpusztulnak. A modern orvostudománynak köszönhetően az emberi utódok életben maradnak, de milyen áron és milyen életminőségben?

hosszú élet -egészség -megfiatalodás
Hosszú élet,
egészség,
megfiatalodás

A fertőzés jelentősége

Az immunrendszer reaktivitásában bekövetkezett változások különböző okokra vezethetők vissza. A belső tényezők közé tartozik a veleszületett hajlam, valamint a pszicho-neuro-hormonális környezet. A külső tényezők közül a legjelentősebb a (vírus, baktérium vagy parazita okozta) fertőzés.

Az autoimmun megbetegedések kialakulását fertőzés előzi meg. A fertőzés a molekulák hasonlóságának mechanizmusa révén hat, az autoantigének felszabadításával roncsolja a szöveteket, kimeríti az immunrendszert, és kárt tesz a szabályozó citokinekben. Autoagresszív állapotok esetében az ösztrogéneknek is negatív hatásuk van, ezért ezek a megbetegedések nőknél gyakrabban tapasztalhatók.

Az autoagresszió először a megtámadott szerv működésében tesz kárt, később az adott szerv károsításához (destrukcióhoz) vezet. A betegség gyakran a hormonrendszer szerveit támadja meg, és valamelyik belső elválasztású mirigy betegségét váltja ki (endocrinopathia). Mérsékelheti az érintett hormon működését, ezzel hormonhiányt idézve elő, vagy éppen fordítva, fokozhatja aktivitását, így hiperstimulációt okozva. A klasszikus példák közé tartozik a pajzsmirigy autoimmun megbetegedése (amelyből az utóbbi időben egyre több van), az 1-es típusú cukorbetegség (diabetes mellitus), az auto-ellenanyagokkal blokkolt inzulinrezisztencia, a petefészek korai kimerülése stb.

baby's- immune -system
Anyai Kolosztrum

Rohanó világunk és a médiában megjelenő reklámok ugyancsak az egyoldalú táplálkozásra és rossz sztereotípiák kialakítására serkentenek bennünket. Jellegzetes példa erre a gyorsétkezés, a “fast food”. Felmerül a kérdés, hogy hogyan lehetne „rehabilitálni” az immunrendszert, hogy felismerje a betegségeket és megfelelő immunválaszt dolgozzon ki és hajtson végre? A kulcs a transzfer faktorok alkalmazásában van. Az emberiség önsorsrontó beavatkozása a természet rendjébe megváltoztatta az immunrendszer válaszadó képességét. Ám a transzfer faktorok alkalmazásával lehetőség nyílik arra, hogy a korábban gyógyíthatatlannak ítélt betegségekkel szemben is sikeresen felvegyük a harcot. Az immun-patológia tudományág erre a tudásra épül.

 A problémás immunsejteknek  4 tipusa van:

  1. Az immunsejtek általános gyengesége, vagy azok számának csökkenése. Ezek súlyos betegségek, mérgezések esetében fordulnak elő.
  2. Az immunsejtek megfelelő számban vannak jelen, de nem aktívak és rosszul érzékelik az ellenséget. Ennek következtében a vírusok és mikrobák könnyen bejutnak a szervezetbe és sokáig élnek krónikus fertőzés formájában. Ha felügyelet hiányában, mutációk eredményeképpen rákos sejt keletkezik, az megindítja a rákos daganat kifejlődését.
  3. Az immunsejtek túl aktívak és az ellenségek helyett a saját szervezetük sejtjeit támadják meg. Így keletkeznek az allergiás és autoimmun betegségek – kollagenózis, аrtritisz, lupusz, pszoriázis, vitiligo, Аlzheimer-kór, szklerozis multiplex és más betegségek. Megállapítást nyert, hogy a diabétesz és az ateroszklerozis is az autóimmun betegségek közé tartozik.
  4. Az immunsejtek időelőtti öregedése, az egész szervezet öregedése.

A hagyományos  növényekből készült szerek, mint az aloe vera  leve, ginzeng, tömlősgomba, kasvirág és egyebek az immunrendszeri betegségeknek csak az első tipusát képesek bizonyos mértékig gyógyítani. A többi típus esetében csak a TF tud segíteni.

Mit kell tenni, ha többet betegeskedik, mint örül az életnek?

  1. Hunry-Herwood-Lawrence
    Dr.H.Sherwood Lawrence
    H.S. Lawrence, amerikai tudós megoldotta ezt a problémát. Megtalálta azt a terméket, amely segít abban, hogy immunrendszerünk 100% -osan működjön. A 4 life Research Hungary tagjai már nem ismerik a rossz közérzetet, azokat a genetikai betegségeket, amelyek az ökológiai állapotok romlásának, az antibiotikumok szedésének, a felgyorsult életritmus okozta stressznek, a helytelen táplálkozásnak és az öregségnek köszönhetőek. A tudósok már régen megértették, hogy a betegségek okai túlnyomó részt az immunrendszer rossz működésében rejlenek. A megelőzést az immunrendszer minden oldalról történő megerősítése jelenti.

Az amerikai cég honlapján Magyarországról is csatlakozhat a társaságunkhoz:

4life Research: https://www.hungary.4life.com/9557141

Inroller,sponsor: 9557141

A szponzora ugyanazon oldaláról saját online regisztrációt is végezhet, hogy bármilyen egészségügyi terméket megvásároljon az online áruházban, egy barcelonai raktárból, és a csomagot az ajtóhoz viszik.

Regisztráljon ezen a webhelyen, hogy exkluzív egészségügyi és fiatalító termékeket vásároljon az üzlet weboldalán: https: //www.hungary.4life.com/9557141

A szponzorának ugyanazon oldaláról online regisztrálhat, és rendelhet egészségügyi termékeket egy online áruházból, egy barcelonai raktárból, és a csomagot a házad ajtójához viszik.

Szerezze be szponzorszámát a társaságban azáltal, hogy megadja a meghívó barátjának szponzori számát.

Vagy írjon nekünk, mindenben segítünk: 

 

 

Top.Mail.Ru

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.